Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem megtiltja a...

A vőlegényem megtiltja a mellplasztikát. Nem érdekli, hogy nem érzem magam nőnek. Igaza van?

Figyelt kérdés

nos totál semmi mellem nincs - gyerekkori traumákkal együtt ez miatt (csúfoltak, nem egyszer megaláztak férfiak)

szeretném implantátumoztatni.

a párom nem engedi - szakítással zsarol.

próbáltam vele megbeszélni, hogy ok elfogadom magam, de:

olvastam egy cikket amiben az van, ha egy kis mellű nő szoptat, után az a semmi mell is eltűnik és csak egy lógó bőrdarab fog maradni.

mondtam, hogy kb 3 gyerek után én szeretném majd megcsináltatni.

lezárta a témát azzal, hogy akkor majd válunk úgy készüljek.

nos, ő azzal érvel, hogy ő így szeret engem és kész.

az igazság, hogy ő egy nagyon féltékeny típusú ember - és szerintem a nőiességemet akarja lenullázni (tekintve, hogy pl nyáron meg szoknyát nem hordhatok, meg sorolhatnám)

nem tudom, hogy magam tagadjam meg, vagy szakítsak egy "mellügy" miatt?

2011. nov. 13. 15:37
 41/91 anonim ***** válasza:
72%

18:29 nem tudom mennyi idős, azt se, hogy te mennyi vagy kérdező, de mivel középkorúnak írtad magad, téged 40-50 közé saccollak, a válaszolót (mivel még nőhet a melle) 20 alattinak.

Mégis jobb rálátása van a dologra, mint neked, pedig nyakamat teszem rá, hogy max feleannyi idős, mint te...

2011. nov. 13. 18:57
 42/91 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég érdekes az értékrendje a párodnak ha egy mellműtétet a megcsaláshoz hasonlít! Azért a párod, hogy támogasson! Persze mondja el a véleményét, hogy ő így is szereti stb stb, próbáljon le beszélni, de ha ő ismer és tudja hogy neked ez mennyire nagyon nagy problémákat okoz, hogy a kis lelkednek ez mennyire rossz akkor támogat és melletted áll(kéne állnia) És nem anyagilag hanem lelkileg, érzelmileg! Bele szól ő mindenbe Te pedig tudod, de nem akarod észre venni, sőt még mentegeted is! Szóval ha szakítanál akkor nem a mellügy miatt tennéd, hanem tök más okokból, középkorúként pedig komolyan ilyen nem létező problémákon akadsz fent?
2011. nov. 13. 19:59
 43/91 anonim ***** válasza:
79%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

A leírásban ott a lehetséges jövőtök. Tényleg ez kell?

2011. nov. 13. 20:01
 44/91 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd el ezt az embert....

Nézzük csak hozzámész, gyereket szülsz neki, de közben ugyanúgy nem enged kibontakozni, nem érezheted magadat mellette nőnek. Ez a tény már most zavar, ha hagyod ez a dolog nőni fog benned, mint egy lufi, egyre jobban bántani fog a dolog, és egyszer csak durran a lufi, veszekedések, válás.... Ki szívja meg? A gyerek!

Ha megcsináltatod a melled a gyerek után és elhagy, akkor meg

2011. nov. 13. 20:21
 45/91 anonim ***** válasza:
100%

* akkor meg azért hagyna el, mert ez szakítok ok. Na és a gyerek? Akkor is ő szívná meg, mert akkor meg ezen menne a civódás.

Szóval sehogy sem jó így. Hiába mondod, hogy rendes, ennek így is úgy is vége lesz és inkább legyen előbb, mint utóbb.

2011. nov. 13. 20:23
 46/91 anonim ***** válasza:
87%

A kérdező kommentje:

voltaképp nem zsarol. ez neki valóban szakítóok.

mint másnak a megcsalás, vagy hasonló.

szóval kedves utolsó, ha a te párod pl olyat mondana, hogy ha megcsalod, vége, azt gondolom jogosnak találnád, csupán mert egyezik az értékrendeddel. ugye?

nálunk csak annyi a különbség, hogy ami neki szakítóok, az nekem nem

Szánalmasan akaratgyenge nő vagy, neked teljesen felesleges bármiféle észérvet is felsorakoztatni. Ma azt "tiltja meg", hogy változtass a testeden, 5 év múlva meg azt, hogy néha egyedül is kimozdulj. Ez mindig így megy. Nem is folytatom, vagyok annyira jó emberismerő, hogy egyértelmű legyen, hogy te egy manipulálható, gyenge jellem vagy. Sajnállak, és ezt komolyan mondom...

2011. nov. 13. 21:06
 47/91 anonim ***** válasza:
100%
most legyen eszed es dobd ki
2011. nov. 14. 06:53
 48/91 A kérdező kommentje:

a 40-50 év enyhe túlzás volt.

28 vagyok.

próbáltam vele még egyszer megbeszélni.

folyamatosan sorolja, hogy neki nem kell olyan nő akin bárminemű mű dolog van

utálja, akinek nincs szemöldöke és tetovált, vagy húz egy csíkot, utálja, ha valakinek a szája tetovált, utálja, ha valaki sminkel és reggel amikor felkel meglátni, hogy smink nélkül milyen ronda, utálja akik festik hajukat és nem vállalják fel önmagukat, és a szilikon ez egy dolog mindezekből amiktől teljes mellszélességgel irtózik.

sorolta, hogy neki nem kell műnő, hogy ha én ezt akarom mondhattam volna már az elején, nem most. mert akkor keres olyat, akinek nincs erre szüksége.

és igen, legyen vége, ha ez nekem valaha is szándékomban áll. és már most be is fejezhetjük akkor.

én rá mondtam, rendben. erre próbált enyhébben fogalmazni, felhozta ezt azt az ismerőst, hogy kismellű, szült már gyereket és mégsem tűnt el a melle. hogy nyugodjak meg szép vagyok így, neki így tetszek, mi kell ennél több nekem.

és gondoljak bele, ha megöregszünk akkor ő is higyje azt, ha belőlem indul ki, hogy ha ő elhízna, vagy fonnyadt bőrű lenne, hogy majd el akarnám ezért hagyni?

hogy hogy gondolom én, hogy ha szülök neki gyereket és lógós melleim lennének, hogy ezért ő nem szeretne?!

hogy milyen felfogásom van egyáltalán? hogy ő szeret akkor is ha műprotkóm lesz, és ha nagyot hallok is.

hogy akkor majd megint a melleim fognak aggasztani?

és azt is utálja, hogy szivacsos melltartót hordok, amivel fel van emelve a mellem, és a haverja meglátta és kilyukadtunk oda, hogy nyáron trikót sem hordhatok ezentúl csak és kizárólag olyan zárt felsőket, amiben a dekoltázs egyáltalán nem látszik.

jelenleg most le nyugodott ő is, én is. csend van, mell nincs.

2011. nov. 15. 19:31
 49/91 anonim ***** válasza:
100%
Jó,hogy nem öltöztet már csadorba.Egyértelműen be vagy szabályozva,nem értem,hogy miért nem hagyod ott.Jól esik neked az,hogy egyáltalán nem lehetsz nő mellette?Mert ha igen,akkor nem vágom,hogy miért írtad ki a kérdésed.
2011. nov. 15. 21:03
 50/91 A kérdező kommentje:

a kérdésem az volt, hogy igaza van e.

tehát én értem azt, hogy egy nőnek kell, hogy legyen lehetősége mint nő kibontakoznia, viszont ezt csak olyan dolgokkal tehetném, ami a páromnak ellenszenves. neki is van egy másfajta meglátása.

és mindkét oldalról szerintem jogos ez vagy az az érv.

mert szerintem nem feltétlenül az szeret, aki engedi a szilikont.

szerintem ez nem ettől függ.

mivel ez radikális változás tulajdonképpen egy emberben, érthető valahol a párom ellenállása.

olvastam valahol, ha egy férfi megkér egy nőt, mindig olyannak kell maradni, amilyennek megkéréskor volt.

mert nem véletlenül azt a nőt kéri meg, az kell élete végéig.

ha pl valaki hozzámegy szíve választottjához, az sem örülne ha a párja radikálisan megváltozna. számára rossz irányban.

szóval ha minden igaz, a fenti válaszolók szerint csupán azért kellene dobnom a párom, mert nem hordhatok szoknyát, stb.

kérdés: vajon jobban szeret egy olyan, aki mellett miniszoknyában lehet flangálni?

szerintem nem ezen múlik.

lehet igen úgy tűnik védem őt, dehát valamiért igen-t mondtam.

én azt nem tudom csupán melyikünknek van igaza, és ahogy látom nagyon kétélű a dolog.

én érdekem: önmegvalósítás

övé: a természetesség, a szolídság.

és nem arról van szó, hogy én lennék a befolyásolható, gyenge nő.

fordítva nekem is rosszul esne.

ha mondjuk teletetováltatná magát, mert én attól kapnék sokkot pl. abba én is beleszólnék.

és nem azért mert önző vagyok, vagy elnyomom őt. hanem mert nem kell egy olyan.

kérdésemre válaszul lejött annyi, szakítsak.

köszönöm a válaszokat.

2011. nov. 15. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!