A vőlegényem mindig ordibál velem. Mit csináljak, hogy megváltozzon?
pl ha nem mostam fel, vagy nem mosogatok este (nappal/reggel szeretek amikor nem vagyok hulla) vagy ha valakivel nem beszéltem udvariasan, vagy ha megkérdezem mikor végez - mert nekem még túlóra van,meg ilyesmi esetekben
nemhogy ordít obszcén szavakat is használ, vagy jelzőket rám.
utána persze kedveskedik, bocsánatot kér.
de ez mégsem állapot!
már megkérdeztem tőle pl ha szeretné hogy felmossak, azért miért üvölt - és hogy tud kiborulni egy felmosáson, és ha ezért ideges, legalább ne ragassza rám - de mindez semmit nem hat!
ötlet?
hagyd el:)
de most komolyan mi lesz ha gyereket lesz???Nem fogja érteni egy kisbaba mellett miért nincs időd pakolni, takarítani mindennap, még több veszekedés lesz. És csak rosszabb lesz. Ezen nem igazán lehet változtatni, ilyen a természete, de neked kell tudnod így akarod e leélni az életed:(
Mert a gyereknek is rossz hogy apa kiabál, anya meg ideges mert próbál megfelelni.
Vagy ha nagyon szereted, akkor meg próbálj neki tényleg mindenben megfeleni, időben csinálj meg mindent, és akkor hátha nem lesz problémája, de ki tudja akkor is talál e valami "hibát". egy hét próbát megér, mindent csinálj meg amiért eddig rinyált, és ha még akkor is talál veszekedési pontot....akkor...hát..viszlát
Szerintem az ilyen emberek nem nagyon változnak meg.
A legjobb megoldás az lenne,ha elhagynád.
Vagy ha nem szeretnél vele szakítani,akkor mondd azt,hogyha nem változik,akkor annyi a közös életeteknek.
Ez nem hangzik úgy, mintha valamikor is megváltozni, akár a fejed tetejére is állhatsz.
Ha lesz egy gyereketek, akkor mindketten idegesebbek lesztek, fáradtabbak, neked alig lesz időt a háztartásra, akkor mit fog csinálni??
Szerintem idegi gondjai lehetnek, én biztos nem akarnám leélni vele az életem. Hagyd ott, most még nem késő.
A férjem egyszer ordított valami hasonló dolog miatt. Utána rögtön elnézést kért és mondta, hogy más miatt iszonyú feszült és ne haragudjak, nagyon nem rajtam kellett volna csattannia.Viszont soha többet nem csinálta, annyira elszégyellte magát.
Azt mondom ez megbocsátható és elintézhető azzal, hogy rossz napja volt. De ismétlődően SOHA NEM BOCSÁNATHATÓ MEG. Sajnos nem fog változni.
Ha valaki nem pakolja el a bögréjét, azon lehet esetleg változtatni.
Ilyenen nem.
nem akarlak elkeseríteni de nem fog megváltozni.csak rosszabb lesz,azt hiszi uralkodhat feletted.
most még csak ordibál később megüt téged meg a gyerekeiteket is.
és hidd el nem jó a gyereknek ha mindig ezt látja otthon.
szerintem nem kéne vele maradnod.
az ilyen nem férfi,aki azzal akarja bizonyítani,hogy mekkora valaki,hogy ordít a nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!