Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem mindig ordibál...

A vőlegényem mindig ordibál velem. Mit csináljak, hogy megváltozzon?

Figyelt kérdés

pl ha nem mostam fel, vagy nem mosogatok este (nappal/reggel szeretek amikor nem vagyok hulla) vagy ha valakivel nem beszéltem udvariasan, vagy ha megkérdezem mikor végez - mert nekem még túlóra van,meg ilyesmi esetekben

nemhogy ordít obszcén szavakat is használ, vagy jelzőket rám.

utána persze kedveskedik, bocsánatot kér.

de ez mégsem állapot!

már megkérdeztem tőle pl ha szeretné hogy felmossak, azért miért üvölt - és hogy tud kiborulni egy felmosáson, és ha ezért ideges, legalább ne ragassza rám - de mindez semmit nem hat!

ötlet?

2011. okt. 30. 12:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Na, velem tudod mikor ordibálna napi szinten a párom...

Vegyen már vissza kicsit az arcából, tuti visszaoltanám, hogyha nem tetszik a mosatlan edény, akkor oda lehet állni elmosogatni, vagy ha nem szimpatikus a koszos padló, fel lehet mosni, nincs törvénybe foglalva, hogy azt csak a nő csinálhatja!

Álljál már a sarkadra léci!

2011. okt. 30. 15:46
 22/24 anonim ***** válasza:
Az ilyen nem fog változni, mert ilyen a természete. Vagy elviseled és elfogadod, vagy kidobod, mert még egyszer mondom, nem fog megváltozni, tartósan SOHA!
2011. okt. 30. 17:14
 23/24 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a pics@ba.
2011. okt. 31. 00:52
 24/24 anonim ***** válasza:
Elküldeném én is a fenébe.Mi lesz akkor ha lesz babátok?Ha valami zavarja,megcsinálhatja ő is.Mi vagy te csicska?Remélem elhagytad!!
2011. nov. 1. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!