Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám vagy a vőlegényem?

Anyám vagy a vőlegényem?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel 3 éve együtt is lakunk.Sajnos nehéz helyzetbe kerültünk,mert az albérletről ahol laktunk kiderült,hogy lakhatatlan,és mihamarabb ki kell költöznünk belőle.Sajnos nehéz anyagi helyzetben vagyunk,mert csak a párom keres,én még egyetemre járok nappalin(ez lesz az utolsó év).Mivel minden albérletnél kérnek előre 2-3 hó kauciót megkértem Anyámat nem költözhetnénk-e pár hónapra hozzá,amig valahogy összeszedjük a pénzt.És ekkor jött a hideg zuhany!Közölte,hogy szó sem lehet róla,én mehetek,de a pasimat nem fogja kerülgetni.Nagyon meglepődtem,ezen,mert eddig semmi jelét nem adta annak,hogy baja lenne vele.Most is csak annyi derült ki,hogy az nem tetszik neki,hogy csóró,meg nem diplomás...Mellesleg még lenne is hely,mert egyedül él egy 1+3 feles panelben.Sajnos most nagyon nehéz helyzetbe kerültem,mert a vőlegényemnek ez rettenetesen rosszul esett,(mi tagadás nekem is)és nem akar a továbbiakban kapcsolatot Anyámmal(ez persze rám nem vonatkozik,mondta).Most mit csináljak?Ha ebből "háború" lesz közöttük,én mit tudok csinálni,hogy megússzam anélkül,hogy lelkileg teljesen felölrődjek?
2011. aug. 25. 18:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

Bocsi de undorító anyád van.

Válaszd a pasidat!!!!!!!!!!

2011. aug. 25. 18:45
 2/17 anonim ***** válasza:
75%

Te hazamész, a párod meg keres egyedül albérletet, vagy ő is visszamegy a szüleihez. (nem tudom ez lehetséges-e)

Te mondtad, hogy úgyis csak egy rövid időszakról van szó, azt meg kibírjátok így. Nem kell háborúzgatni...

2011. aug. 25. 18:46
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
Vőlegény. Ha anyám ilyet tenne akkor nem csodálkoznék, hogy a párom nem akar vele tovább kapcsolatot fenntartani, sőt egyet értenék vele. Engem többet az a nő nem látna.
2011. aug. 25. 18:47
 4/17 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha az én anyám ilyet csinálna nemhogy a barátom de énsem akarnák találkozni vele... Nem lehetne hogy a barátod szüleihez költözzetek esetleg?
2011. aug. 25. 18:49
 5/17 anonim ***** válasza:
56%
Hát nem mondom hogy anyádnak igaza van, de jogában áll így dönteni. Próbáljatok meg mindenképpen valami más megoldást keresni.. Költözzetek hozzám:D Jó ez csak vicc volt, de nem tudtok kölcsönkérni valakitől ismerősök, barátok, rokonok? Vagy akár hozzájuk költözni egy időre? Vagy a vőlegényed családja?
2011. aug. 25. 18:50
 6/17 A kérdező kommentje:
A vőlegényem szülei vidéken laknak 200km-re ő meg itt dolgozik Bp-en meg én is itt járok egyetemre.
2011. aug. 25. 18:54
 7/17 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Az a legegyszerűbb amit én írtam, meg az jár a legkevesebb veszekedéssel meg gonddal. Nem vagytok sziámi ikrek...

Az egy dolog, hogy nem ez a legkellemesebb, de hát istenem...a szükség törvényt bont.

2011. aug. 25. 18:57
 8/17 A kérdező kommentje:
18:50.-nek.Tudom,hogy nem köteles befogadni a páromat(csak engem,mert hozzá vagyok bejelntve),de álmomban se gondoltam volna,hogy nemet mond.Azzal is érvelt,hogy akkor majd úgyse fogunk elmenni,mert mindíg csak jön a "majd jövő hónapban",meg ha netán szakítunk a párommal,akkor majd nem lehet kirakni,és neki nem kell a rendőrség meg a cirusz,meg ő végre a saját életét akarja élni,blablabla
2011. aug. 25. 18:58
 9/17 anonim ***** válasza:
69%
Próbáljátok megbeszélni a tulajjal, hogy a kaució csak egy részét tudjátok most odaadni, de lepapírozzátok, és 2-3 hónap alatt kifizetitek.
2011. aug. 25. 18:59
 10/17 anonim ***** válasza:
"rangon aluli" pasit választottál, a sznob anyád /bocsánat, de erre nincs jobb kifejezés/ ezt nézi, és nem a boldogságodat. Tipikusan az a helyzet, amiben te sz*psz, és nem élvezed.
2011. aug. 25. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!