Anyám vagy a vőlegényem?
Én a jövőt választanám,a leendő családomat.Ne hagyd veszni azt a fiút anyád miatt,még ha nincs diplomája akkor sem.Ha anyádat választod és ezt a fiút elveszíted miatta,akkor az megéri?Csak mert nincs diplomája megy csóró? Értem én,hogy anyád jót akar neked,ne egy kódisb.asztához menj hozzá.De nem anyád fog vele élni. Tudom mennyire rosszul esik ez neked és a vőlegényednek is.De ha tudtok ismerőst,nagyszülőt,rokont aki pár hónapra befogadna titeket.Esetleg addig elmész dolgozni,hogy hamarabb külön menjetek.
Csak előre tekints,soha ne hátra.
Hát én nem javasolnám, hogy te hazaköltözz. A vőlegényed lakhatása akkor sem lenne megoldva. És ha ő egyedül fizet egy albérletet, akkor már ketten is fizethetitek.
Nem mondom hogy szakitsd meg anyukáddal a kapcsolatot (én is anya vagyok), de a jövőben csak egyedül látogasd, és ne túl gyakran. Hátha rájön, hogy még sem jó ez igy.
Én sem szivesen laknék együtt mással, de 1-2 évet ki lehet birni, mig nincs más megoldás. Főleg egy ekkora lakásban, ahol nyugodtan elvonulhat mindenki a saját szobájába.
Ne adjátok fel, keressetek tovább albérletet. Én 4 éve lakok Pesten albérletben, a jelenlegi a 4. hely, egyiknél sem kértek tőlem kauciót, ráadásul a négyből csak egy, a 3. volt gáz hely, az is a főbérlő miatt. Ráadásul egyik helyen sem kellett havi 32000-nél többet fizetnem, és mindig külön szobám volt. Nem mondom, nem volt könnyű ilyen helyeket találni, de mindig sikerült.
Az anyudnál lakást meg felejtsétek el.
Amúgy... anyudnak nincsenek rossz élményei párkapcsolat-téren? Lehet az ő problémáit vetíti ki rád és a barátodra.
Hát arra is hivatkozott,hogy van egy barátja aki néha ott alszik,és az se örülne,stb,stb.Nem fogok én se hazamenni ezek utánn,mert az nem oldana meg semmit,és úgy érzem arra rámenne a párkapcsolatom.
A fura az,hogy eddig nem tudtam,hogy ellenérzései vannak,ha erről bármi sejtésem van,nyilván eszembe se jut őt megkérni.De őszinén:Nagyon el vagyok keseredve:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!