Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem meglepem holnap,...

A vőlegényem meglepem holnap, de szeretnék még ötleteket?

Figyelt kérdés

Holnap találkozunk egy panzióba ő délután jön, de előre én veszem ki a szobát. Mire jön akarok valami romantikus dolgot csinálni. pl: gyertya az asztalra, de mivel Nő vagyok nem tudok több ötletet. Szeretnék tőletek tanácsot kérni, mivel tudom még meglepni!

Köszönöm

2011. aug. 20. 14:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
te miek örülnél? rózsaszirmok, finom kaja, stb
2011. aug. 20. 14:51
 2/12 A kérdező kommentje:
De mint Nő rózsaszirom? Holnapig hol kapok??:)
2011. aug. 20. 14:53
 3/12 anonim ***** válasza:
romantikus a párod?
2011. aug. 20. 14:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen, eléggé megtud hatódni.
2011. aug. 20. 14:59
 5/12 anonim ***** válasza:
készíts be a hűtőbe édességet meg valami finom piát
2011. aug. 20. 15:01
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem iszik alkoholt. :( erre én is gondoltam.
2011. aug. 20. 15:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Ne legyen este világítás,vagy húzd be tisztára a függönyöket,csak gyertyák égjenek végig az ágy körül,ha jár a szobához fürdőhelyiség akkor a kádba készíts meleg habos vizet a víz tetejére dobálhatsz rózsaszírmokat a kád szélére készíthetsz ki egy üveg pezsgőt,hűtve,két pezsgőspohárral,várhatod úgy hogy valami szexi fehérneműben fekszel az ágyon,kapcsolhatsz be magnóról valami romantikus,jó zenét,esetleg táncolhatsz neki,vehetsz valami finom sütit,esetleg tejszínhabot,játszhatok olyat,hogy ahol magadra fújod,onnan neki le kell nyalni,vagy fordítva,stb...Nem tudom merre laksz,de mivel aug.20.van bárhol vehetsz egy üveg pezsgőt és sütit,mivel ez egy ünnepnap,olyanra gondolok hogy pl.falunap,vagy városnap,olyan hely ahol kisebb fesztivál szerűség van,ott tudsz venni,jó szórakozást,szép estét meg sok boldogságot mikor összeházasodtok! : )
2011. aug. 20. 15:07
 8/12 Hailey13 ***** válasza:
vegyél pl masszázsolajat, meg magadnak valami szexi ruhát, az neki is ajándék:p
2011. aug. 20. 15:07
 9/12 anonim ***** válasza:
2011. aug. 20. 15:13
 10/12 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:07

Köszönöm szépen, sokat segítettél. Sajnos csak zuhanyzó van a panzióban, pedig nagyon tetszett a fürdő kádas ötlet. Holnap 3-ig van időm beszerezni a gyertyákat és a rózsaszirmokat. Gondolom valamelyik nagy áruházban kapok.

2011. aug. 20. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!