Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem megtiltja a...

A vőlegényem megtiltja a mellplasztikát. Nem érdekli, hogy nem érzem magam nőnek. Igaza van?

Figyelt kérdés

nos totál semmi mellem nincs - gyerekkori traumákkal együtt ez miatt (csúfoltak, nem egyszer megaláztak férfiak)

szeretném implantátumoztatni.

a párom nem engedi - szakítással zsarol.

próbáltam vele megbeszélni, hogy ok elfogadom magam, de:

olvastam egy cikket amiben az van, ha egy kis mellű nő szoptat, után az a semmi mell is eltűnik és csak egy lógó bőrdarab fog maradni.

mondtam, hogy kb 3 gyerek után én szeretném majd megcsináltatni.

lezárta a témát azzal, hogy akkor majd válunk úgy készüljek.

nos, ő azzal érvel, hogy ő így szeret engem és kész.

az igazság, hogy ő egy nagyon féltékeny típusú ember - és szerintem a nőiességemet akarja lenullázni (tekintve, hogy pl nyáron meg szoknyát nem hordhatok, meg sorolhatnám)

nem tudom, hogy magam tagadjam meg, vagy szakítsak egy "mellügy" miatt?

2011. nov. 13. 15:37
 31/91 A kérdező kommentje:

16:18

"Az ilyen emberek nem fogják azt fel, hogy saját magát nem bírja elviselni a tükörbe? Hogy nem azért csináltatja meg hogy mások fogdossák"

ez nagyon igaz a páromra, a többivel együtt.

2011. nov. 13. 17:35
 32/91 A kérdező kommentje:
szóval neki ezért szakítóok, nem az én önbecsülésem tönkre tevése a célja igazából.
2011. nov. 13. 17:37
 33/91 anonim ***** válasza:
100%

Nem látod a fától az erdőt...

Azért szakítóok, mert akkor nem tarthat annyira a markába és több kitörési lehetőséged lenne, ennyi.

A munkahely még nem, de hidd el, a házasság után szoktak az ilyen pasik nagyot változni. Akkor nyeregben érzik magukat és teljes tiltás, beavatkozás.

Hadd találjam ki, a gyerek témát erőlteti (szeretne mielőbb nagy családot, bíztat a szülésre)? Ugyanis ezzel lehet még szépen odaláncolni a nőt maga mellé. Eltaláltam?

2011. nov. 13. 17:41
 34/91 A kérdező kommentje:

igen, eltaláltad.

de a gyerekvállalás sürgetésre az az indoka, hogy középkorúak vagyunk és nem kellene halogatni. ami érthető, mint indok.

a lényeg, nem tudom hogy vegyem rá arra, hogy beleegyezzen a műtétbe. mert látom igazam valahol nekem van ez ügyben.

2011. nov. 13. 17:44
 35/91 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell a beleegyezését kérned. Ha nem tetszik neki, akkor fel is út, le is út.

Vedd észre, rád telepszik teljesen, ketrecbe akar zárni. Hozzá ne menj feleségül. :(

2011. nov. 13. 18:02
 36/91 anonim ***** válasza:
100%

Jó hogy az az indok. Ki mondana olyat, hogy "drágám, szeretném, ha az uralmam alá hajthatnálak, úgyhogy szülj, jó?".

Nézd, hasonló téma nálunk is a mellplasztika, velem is szűkmarkú volt a természet és engem is zavar.

Férjem nem igazán van oda a plasztika gondolatától, de az alábbiakat mondta, amikor szóba hoztam:

"Nekem így is nagyon tetszel, a műmellekért nem vagyok oda, nem kifejezetten támogatom az ötletet. DE a te tested és a te önbecsülésed, ha neked ez fontos, akkor irányozzuk elő és amint megvan a pénz, csináld meg, ha NEKED EZ FONTOS."

Amúgy múlt hónapban mutatta a számlakivonatot, hogy már van elég pénz, akkor mikor akarok orvhoz menni?

Én meg néztem okosan, hogy kocsit akart venni, mert alig él a régi, miért orvos...?

Hát mert én régóta szeretném és ez fontosabb, mint a kocsi.

Ettől függetlenül én napoltattam el, hogy mégis legyen kocsi, nekem ráér még kicsit.

Szerintem EZ szeretet.

2011. nov. 13. 18:02
 37/91 anonim ***** válasza:
100%

Annyira szeretem az ilyen embereket.

Folyton síránkoznak, hogy nekik milyen nagy problémáik vannak, de a párjuk egy zsarnok, aki nem enged semmit.

De ettől függetlenűl, olyan nagyon védik, és ők továbbra is csak ˇ"szenvednek" ahelyett, hogy TENNÉNEK is valami érdemlegeset ez ellen.

És olyat senki se mondjon, hogy nem lehet.

2011. nov. 13. 18:09
 38/91 anonim ***** válasza:
100%

1.Még nem szültél

2.Gondolom jelenleg a plasztikai műtét árára való pénz sincs meg

Innentől kezdve felesleges ezen gondolkoznod.

A vőlegényed honnan tudja mi lesz évekkel később?Ha ez miatt elhagyna,akkor hagyjon el most... Jaj istenem.

2011. nov. 13. 18:09
 39/91 A kérdező kommentje:

megpróbálom vele még egyszer megbeszélni.

tényleg kicsit érdekes az egész - tekintve, hogy tényleg nincs még rá pénz, és tényleg célszerűbbnek látnám gyerekvállalás után.

"érdemlegeset tenni ellene" ez most már megint szakításra való buzdítás volt?

2011. nov. 13. 18:19
 40/91 anonim ***** válasza:
100%

Én elég fiatal vagyok, szóval még az sem biztos, hogy változik a mellem, vagy hogy együtt maradok a barátommal, de azért leírom:)

Szóval nekem nem kicsi a mellem, pont jó, vagy lehet hogy nagynak számít, de a formáját gyűlölöm. A barátom imádja, én viszont szarul érzem magam amiatt, mert nem szép kerek, ezért pedzegettem neki, hogy később egészbiztos, hogy szeretném megcsináltatni, ha ilyen marad. Ő - mint már mondtam, imádja - is mondta viccesen hogy NA majd akkor nem ér a mellemhez, meg hogy az milyen gusztustalan stb. Úgyhogy én elgondolkodtam rajta, mert igazából ha neki megfelel, én sem halok bele.

De a párod láthatóan nem attól irtózik hogy az amúgy szép cicidet elcsúfítod, hanem hogy majd mások is megbámulnak, vagy hogy esetleg több önbizalmad lesz. Így azért én egy komoly beszélgetést megfontolnék, mert alárendelt leszel ebben a kapcsolatban nagyon hamar - vagy már az is vagy.

2011. nov. 13. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!