A vőlegényem megtiltja a mellplasztikát. Nem érdekli, hogy nem érzem magam nőnek. Igaza van?
nos totál semmi mellem nincs - gyerekkori traumákkal együtt ez miatt (csúfoltak, nem egyszer megaláztak férfiak)
szeretném implantátumoztatni.
a párom nem engedi - szakítással zsarol.
próbáltam vele megbeszélni, hogy ok elfogadom magam, de:
olvastam egy cikket amiben az van, ha egy kis mellű nő szoptat, után az a semmi mell is eltűnik és csak egy lógó bőrdarab fog maradni.
mondtam, hogy kb 3 gyerek után én szeretném majd megcsináltatni.
lezárta a témát azzal, hogy akkor majd válunk úgy készüljek.
nos, ő azzal érvel, hogy ő így szeret engem és kész.
az igazság, hogy ő egy nagyon féltékeny típusú ember - és szerintem a nőiességemet akarja lenullázni (tekintve, hogy pl nyáron meg szoknyát nem hordhatok, meg sorolhatnám)
nem tudom, hogy magam tagadjam meg, vagy szakítsak egy "mellügy" miatt?
Felnőtt ember vagy. Neked csak a törvény tilthat, egy ilyen kis nudli nem.
És van egy rossz hírem: nem szeret. Akit szeretünk, annak a boldogságát akarjuk. Nem elvenni az önbizalmát, és megmondani neki, hogy mit csináljon.
Az egész arról szól, hogy NEKI nem tetszik, ezért ne csináld. Az nem érdekli, hogy te mit szeretnél.
A konkrét helyzetet nem lehet megítélni, mert csak az egyik fél hozzáállását ismerjük.
A magam részéről balesetet/betegséget leszámítva,
sohasem lennék együtt műmellű nővel, mert undorítóak!
Már attól a falnak megyek, ha azt hallom, hogy kinek, hány cm3-es a melle.
Nagyobb mint egy kispolskié!
Arról nem beszélve, hogy sok nő csak, hogy a saját hiúságát legyezi ezzel, miközben anyagi romlásba dönti a családot!
Öt-tíz évente, egy autó árát beültetni hiúságból?
(Lásd a Zalatnay-t, hogy hogyan néz ki öregségére.)
az ő helyébe belegondolva, neki tényleg egy érvágás lenne az én mellműtétem.
pl nekem sem esne jól, ha pl ferrarit akarna venni egy családi autó helyett (csak egy példa-erről szó sincs)
szóval csak próbálok a helyében lenni
szóval nem olyan egyszerű egy komoly kapcsolatban sokminden.
Igen, amit az utolsó mondd abban van valami, és lehet hogy nem örülne neki. Bár igazán megérthetni, hogy nem szeretnél 3 gyerek után lógó, semmilyen mellekkel mutatkozni... De tegyük fel hogy nem, mert ő úgy szeret ahogy vagy.
Csakhogy az már túlzás, hogy nem engedi, hogy olyan ruhát hordj, amilyet akarsz, ráadásul nem is valami hűde extra ruhadarabról beszélünk!
Nem csak arról van szó, hogy a melleid miatt szakítanál, hanem azért, mert még csak azt sem hagyja, hogy önmagad lehess... Csak és csak magának akar, önző és elnyom. Na ezért kéne szakítanod..
Véded és kifogásokat keresel neki... sajnos ez tart bent a mókuskerékben :(
Lesz ez még rosszabb is, később még inkább kalitkában leszel tartva, aztán nem mehetsz sehová, nem találkozhatsz akivel akarsz, el kell számolnod a napi rutinnal...
És nem, egy komoly kapcsolatban ez NEM NORMÁLIS!!
viszont olvastam egy könyvben, hogy mindenki olyan erős, hogy bárkitől - akár a saját házastársa mellett attól függetlenül is - kibontakozhat, sikeres lehet, fejlődhet.
szóval ha ő elnyomás alatt is akarna tartani, eddig belekötött a háztartási munkába, a külsőmbe, de nagyobb volumenű dolgok, mint pl munkahely, emberi kapcsolatok eddig nem voltak csak érintőlegesen említve.
Ha nekem egyszer is kiejtené a pasim a száján, hogy bármit MEGTILT nekem és ennek tetejébe még zsarolni is lenne pofája, repülne. Én nem tűröm el az ilyesmit. Nősüljön be az Arab Emirátusokba, ott asszonyára akad.
25 N
voltaképp nem zsarol. ez neki valóban szakítóok.
mint másnak a megcsalás, vagy hasonló.
szóval kedves utolsó, ha a te párod pl olyat mondana, hogy ha megcsalod, vége, azt gondolom jogosnak találnád, csupán mert egyezik az értékrendeddel. ugye?
nálunk csak annyi a különbség, hogy ami neki szakítóok, az nekem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!