A vőlegényem megtiltja a mellplasztikát. Nem érdekli, hogy nem érzem magam nőnek. Igaza van?
nos totál semmi mellem nincs - gyerekkori traumákkal együtt ez miatt (csúfoltak, nem egyszer megaláztak férfiak)
szeretném implantátumoztatni.
a párom nem engedi - szakítással zsarol.
próbáltam vele megbeszélni, hogy ok elfogadom magam, de:
olvastam egy cikket amiben az van, ha egy kis mellű nő szoptat, után az a semmi mell is eltűnik és csak egy lógó bőrdarab fog maradni.
mondtam, hogy kb 3 gyerek után én szeretném majd megcsináltatni.
lezárta a témát azzal, hogy akkor majd válunk úgy készüljek.
nos, ő azzal érvel, hogy ő így szeret engem és kész.
az igazság, hogy ő egy nagyon féltékeny típusú ember - és szerintem a nőiességemet akarja lenullázni (tekintve, hogy pl nyáron meg szoknyát nem hordhatok, meg sorolhatnám)
nem tudom, hogy magam tagadjam meg, vagy szakítsak egy "mellügy" miatt?
Hahó, 30 vagyok. Egy hónapja szakítottam, mert egyszerűen semmibe voltam véve. Jelenleg nincs kilátásban senki, de tudom, hogy jól döntöttem, mert idővel lesz más, akivel tényleg boldog leszek és nem a boldogság illúzióját fogom bemagyarázni magamnak.
Amúgy fiatal vagyok még és nem maradtam le semmiről, pedig még gyerekem sincs. Viszont nem egy ismerősöm példáját láttam, hogy 35-40 évesen találták meg a valóban igazit, azóta családjuk van és boldogok. Akkor én hova rohanjak?
DE tudom, hogy akárhány gyerekkel és még 50 évesen sem maradnék egy olyan kapcsolatban, ahol elnyomnak.
Hogy valaki belecsúszik egy ilyen kapcsolatba, az benne van a pakliban, velem is megtörtént. Viszont, ha a felismerés után is benne marad és kifogásokat keres, hogy miért üljön a cukormázas sz@rban, az már igenis a saját hibája.
Egyetlen helyzetet tudok elképzelni, amikor nem lépnék ki a rosszból: mondjuk nyaktól lefelé le vagyok bénulva, keresetem nincs, így nem is lehet. Na, akkor elképzelhető, hogy én is kényszerből tovább ülnék (feküdnék) a meleg f0sban és nem mernék szakítani/válni.
láttatok már a neten társkeresőkön normális 30 feletti férfiakat, akik nem szexre mennek? (egy nagyvárosban élek pedig)
de én nem.
"neten társkeresőkön"
Férfiak a valós életben is vannak. Amúgy meg, lehet találni normális férfit is a neten. Én is ott találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!