Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem megtiltja a...

A vőlegényem megtiltja a mellplasztikát. Nem érdekli, hogy nem érzem magam nőnek. Igaza van?

Figyelt kérdés

nos totál semmi mellem nincs - gyerekkori traumákkal együtt ez miatt (csúfoltak, nem egyszer megaláztak férfiak)

szeretném implantátumoztatni.

a párom nem engedi - szakítással zsarol.

próbáltam vele megbeszélni, hogy ok elfogadom magam, de:

olvastam egy cikket amiben az van, ha egy kis mellű nő szoptat, után az a semmi mell is eltűnik és csak egy lógó bőrdarab fog maradni.

mondtam, hogy kb 3 gyerek után én szeretném majd megcsináltatni.

lezárta a témát azzal, hogy akkor majd válunk úgy készüljek.

nos, ő azzal érvel, hogy ő így szeret engem és kész.

az igazság, hogy ő egy nagyon féltékeny típusú ember - és szerintem a nőiességemet akarja lenullázni (tekintve, hogy pl nyáron meg szoknyát nem hordhatok, meg sorolhatnám)

nem tudom, hogy magam tagadjam meg, vagy szakítsak egy "mellügy" miatt?

2011. nov. 13. 15:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 anonim ***** válasza:
93%
Én a szakítást javasolnám, nemcsak a mellügy miatt, hanem mert megtiltja, hogy szoknyát hordj. Mégis hogy képzeli??
2011. nov. 13. 15:42
 2/91 anonim ***** válasza:
95%
Majd 3 gyerek után akarod megcsináltatni, ő akkor el fog válni, de még csak a vőlegényed? Mi a fenéért vitáztok ilyen dolgokon amik még sehol sincsenek? Egyébként meg a te életed, ha neked ez lelki problémát okoz és nem bírod magad így elfogadni akkor igen is csináltasd meg és ne érdekeljen senki!
2011. nov. 13. 15:42
 3/91 anonim ***** válasza:
19%
Neki kéne majd fogdosnia a műanyagot, igaza van!!! Van pasid, elfogad így, mi kell még?
2011. nov. 13. 15:44
 4/91 anonim ***** válasza:
94%
Te jó ég -.- igen szakítsatok, sokat érhetsz neki ha ennyiért kidob, majd 3 gyerek után is....tipikus uralkodó, csicska leszel mellette ahogy most is az vagy.
2011. nov. 13. 15:44
 5/91 anonim ***** válasza:
92%

Ha ennyi mindenben korlátoz,és megtilt dolgokat,akkor inkább hagyd ott.Nem érdemes egy olyan ember mellett maradni,aki uralkodni akar rajtad.A zsarolás pedig gusztustalan dolog és etikátlan.

Szerintem csináltasd meg,ha úgy éreznéd magad jobban,de előtte érdemes ehhez jó orvost találni,és tájékozódni a veszélyekről.Én is szívesen megcsináltatnám,mert nekem is kicsik,de soha sem lesz rá pénzem:(

2011. nov. 13. 15:45
 6/91 anonim ***** válasza:
90%

Csináltasd meg szépen a plasztikát, ha nem tetszik neki, otthagy, istenem.

Az se normális, hogy nem enged szoknyát viselni. :/

Csak nehogy a műtét után vissza akarja könyörögni megát, mert nőiesebb lettél... ez esetben eszedbe ne jusson igent mondani! :)

F/41

7/91 Zsákos_Frodó válasza:
92%

Igazából nem azt akarom mondani, hogy konkrétan mit csinálj, inkább azt mondom, hogy így nézve én mit tennék.

Tuti szakítanék vele! Az egy dolog, hogy nem engedi a plasztikát... Végülis fogadd el úgy magad, ahogy vagy. Nade az, hogy se szoknya, se semmi, ami nőies?? Magánál van? Ennyit egy pasi sem ér, mi az, hogy nem érezheted jól magad a bőrödbe?? Inkább annak örüljön, hogy te nőies akarsz lenni, csinos, ne pedig kereszbe tegyen neked... Fogadja el, hogy van agyad, és saját döntéseid, nem pedig a bábja vagy. Ha ezt nem képes belátni én biztos szakítanék vele, mielött még komolyabb lesz a dolog.

8/91 anonim ***** válasza:
91%

sokkal fontosabb,hogy te jól érezd magad a bőrödben nyilván nem extra méreteket szeretnél hanem csak annyit,hogy nőiesnek érezd magad,ha ezt nem tudja megérteni akkor hagyd a fenébe.

ne hagyd magad zsarolni,meg már az is,hogy nem hordhatsz olyan ruhát amit te akarsz...mért ő ki ,hogy parancsolgasson neked?szerintem hagyd ott a fenébe.

2011. nov. 13. 15:48
 9/91 anonim ***** válasza:
94%
Én féltékeny tipusú férfinak nem mondanék igent, mikor megkéri a kezem. Az ilyen ember csak az energiádat szívja el és minden önbecsülésedet és szabad akaratodat megsemmisíti.
2011. nov. 13. 15:49
 10/91 anonim ***** válasza:
33%

Hát ha belegondolsz, ez az ő szemében annyi (te akármivel magyarázod is), hogy te teszel rá, hogy neki így vagy jó, megcsináltatod, hogy más férfiaknak jobban bejövős legyél.

De talán ne rohanjatok ennyire előre amúgy se, még gyerek sincs, te meg azon aggódsz, mi lesz 3 gyerek után? xD

kicsit viccesek vagytok. Szerintem jegeljétek a témát inkább.

2011. nov. 13. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!