A vőlegényem megtiltja a mellplasztikát. Nem érdekli, hogy nem érzem magam nőnek. Igaza van?
nos totál semmi mellem nincs - gyerekkori traumákkal együtt ez miatt (csúfoltak, nem egyszer megaláztak férfiak)
szeretném implantátumoztatni.
a párom nem engedi - szakítással zsarol.
próbáltam vele megbeszélni, hogy ok elfogadom magam, de:
olvastam egy cikket amiben az van, ha egy kis mellű nő szoptat, után az a semmi mell is eltűnik és csak egy lógó bőrdarab fog maradni.
mondtam, hogy kb 3 gyerek után én szeretném majd megcsináltatni.
lezárta a témát azzal, hogy akkor majd válunk úgy készüljek.
nos, ő azzal érvel, hogy ő így szeret engem és kész.
az igazság, hogy ő egy nagyon féltékeny típusú ember - és szerintem a nőiességemet akarja lenullázni (tekintve, hogy pl nyáron meg szoknyát nem hordhatok, meg sorolhatnám)
nem tudom, hogy magam tagadjam meg, vagy szakítsak egy "mellügy" miatt?
de gondolom mindenki ismeri azokat a dolgokat, amikor megértünk valamit, belátjuk hogy nem megy, és mégsem sikerül lépni.
szerintem egy párkapcsolatban sem dobálóznak egymással az emberek csak úgy, hogy helo én léptem.
(persze nem diszkokapcsolatokról beszélek, meg hasonlók)
én azért szeretnék olyan társat, aki nem elvált, nincs gyereke és normális. ja és egyedülálló és komoly kapcs-t akar.
ilyet én nem látok sehol.
Miért kell ennyire görcsösen pasi? A helyedben először is szakítanék ezzel a f@sszal, aztán megbékélnék magammal.
Vagy elméssz pszichológushoz, és elfogadod a melleidet, vagy elméssz plasztikai sebészhez, és megműteted.
Utána ráérsz pasit hajkurászni.
szerintem egy párkapcsolatban sem dobálóznak egymással az emberek csak úgy, hogy helo én léptem.
(persze nem diszkokapcsolatokról beszélek, meg hasonlók)
A te ún. "párkapcsolatodnál" még a diszkókapcsolat is korrektebb.
A férjemet a neten ismertem meg, akkor volt 36 éves.
Igen, randiztam néhány "hülyével" is, de nem is számítottam arra, hogy a legelső ember lesz életem szerelme, belekalkuláltam, hogy rá kell szánni az időt és az energiát, hogy a megfelelő embert találjam meg.
Kb 10 sikertelen randi után (=mégse arany ami fénylik) a 11. ő volt.
Szerintem megéri 1-2 hónapot áldozni az ember életéből a keresgélésre, mint az egész életét elb...ni egy nem megfelelő partnerrel.
Egyébként az az opció, hogy X ideig esetleg nincs partner, miért nem merült fel?
Vagy mindenáron kell valaki - bárki, csak legyen melletted egy emberszabású?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!