A vőlegényem megtiltja a mellplasztikát. Nem érdekli, hogy nem érzem magam nőnek. Igaza van?
nos totál semmi mellem nincs - gyerekkori traumákkal együtt ez miatt (csúfoltak, nem egyszer megaláztak férfiak)
szeretném implantátumoztatni.
a párom nem engedi - szakítással zsarol.
próbáltam vele megbeszélni, hogy ok elfogadom magam, de:
olvastam egy cikket amiben az van, ha egy kis mellű nő szoptat, után az a semmi mell is eltűnik és csak egy lógó bőrdarab fog maradni.
mondtam, hogy kb 3 gyerek után én szeretném majd megcsináltatni.
lezárta a témát azzal, hogy akkor majd válunk úgy készüljek.
nos, ő azzal érvel, hogy ő így szeret engem és kész.
az igazság, hogy ő egy nagyon féltékeny típusú ember - és szerintem a nőiességemet akarja lenullázni (tekintve, hogy pl nyáron meg szoknyát nem hordhatok, meg sorolhatnám)
nem tudom, hogy magam tagadjam meg, vagy szakítsak egy "mellügy" miatt?
Azt írtad, hogy mivel középkorúak vagytok, ezért sürgős a gyerek. A középkorú ember nagyjából 40-45 évesen kezdődik.
Igen, protkód lesz meg lógó melled - 60-80 évesen. Addig esélyt se akarsz adni magadnak, hogy a következő HARMINC-ÖTVEN évben jól érezd magad a bőrödben???
Anyám 67 éves és azon kívül, hogy ráncos, korához képest kifejezetten jól néz ki.
Most dobod a kukába a következő 40 évedet, gratulálok.
Nem a mellügy miatt kell szakítani, hanem azért, mert megszabja mit tehetsz, mit nem. Te jó anyatípusnak tartod magad, ha képes lennél ennek kitenni a jövendőbeli gyerekeidet?? Hogy ők is szabályozva legyenek és azt lássák, hogy van egy megkeseredett, akarat nélküli anyjuk??
Így nem hogy hármat, de egy gyereket se vállalj!! A saját életed told el, ne az övékét.
Alapvető kérdésekben nem értetek egyet, te szeretnél normális felsőket hordani, nyáron a nagy melegben természetes is, ha kicsit ki van vágva, szoknyát is szívesen felvennél gondolom, a melled is megcsináltatnád, neki viszont ezek közül egyik sem tetszik, sőt, utálja, ahogy írtad.
Akkor minek maradnál mellette? Nem lennél mellette boldog.
Persze azt csinálsz, amit akarsz, csak azt értsd meg, hogy ti teljesen különbözően gondolkodtok arról, milyennek kell lennie egy nőnek, és egy férfinak, ergo, nem vagytok egymáshoz valók.
"megszabja mit tehetsz, mit nem"
szerintem nagyon sok kapcsolatban nagyon sok esetben szabályozzák egymást a párok a "kompromisszum" nevében
együtt tervezik mikor vesznek autót, lakást, mikor vállalnak gyereket minden minden kettőjük megbeszélésén múlik.
"teljesen különbözően gondolkodtok arról, milyennek kell lennie egy nőnek, és egy férfinak, ergo, nem vagytok egymáshoz valók.”
és ki tudja lehet tényleg olyan egy igazi nő, aki elfogadja magát úgy ahogy a természet alkotta és még a melleit sem teszi közszemlére.
tehát lehet a páromnak van igaza, hogy túlzásokba esem.
ez nem annak a kérdése egymáshoz valók vagyunk e.
Úgy látszik neked mondhatunk akármit. Csak azt nem értem minek tetted fel a kérdést.
HA vele akarsz maradni, akkor maradj. De ezzeb az esetben ne siránkozz, h a szabadságod akadályoztatva van.
olvastam valahol, ha egy férfi megkér egy nőt, mindig olyannak kell maradni, amilyennek megkéréskor volt.
mert nem véletlenül azt a nőt kéri meg, az kell élete végéig.
----
Miért, ő nem szoknyában és trikóban ismert meg? Nem annak az énednek kérte meg a kezét???
Az autó- és házvásárlást pont ugyanannyira érinti mindkét felet, de nem a testük része.
Azért nem ugyanaz, hogy "drágám, ne vedd meg a 10 milliós bMW-t mert nincs rá pénzünk" mint a "maradj önbizalomhiányos, mert nekem így jobb".
Mindegy, néhány év múlva gondolj az itt leírtakra, biztos vagyok benne, hogy eszedbe fog jutni...
ki tudja lehet tényleg olyan egy igazi nő, aki elfogadja magát úgy ahogy a természet alkotta és még a melleit sem teszi közszemlére.
tehát lehet a páromnak van igaza, hogy túlzásokba esem.
de, trikóban ismert meg.
hátat is fordított nekem.
nagyon huzavonás volt összejönnünk. kb 1 év volt, hogy csak ismerkedtünk, vagy beszélgettünk egyáltalán, utána meg átlendülni, hogy ne az "ágyasának" tartson.
és utána el kezdett kötődni, elkezdett változtatni.
tehát ahogy alakultak az érzéseim, minél jobban szerettem, annál több kérése jött elő. először ne legyek szőke, sokat féltékenykedett, szerelmesen próbáltam keresni hogy és hogyan lenne jó.
amikor megkért megijedt, hogy elhagyom. azt hiszem ez váltotta ki. magát a kézkérést. nem akar elveszíteni.
jelenleg tervezzük a családot, stb stb
amúgy meg totál de ja vú érzésem van egy-két választ ahogy olvastam. mintha már olvastam volna.
ha 20 éves lennék szakítanék.
szerintem ezt is tudja jól, ezért nem foglalkozott soha fiatalabb lányokkal mint ő.
mikre rá nem jövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!