Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem megtiltja a...

A vőlegényem megtiltja a mellplasztikát. Nem érdekli, hogy nem érzem magam nőnek. Igaza van?

Figyelt kérdés

nos totál semmi mellem nincs - gyerekkori traumákkal együtt ez miatt (csúfoltak, nem egyszer megaláztak férfiak)

szeretném implantátumoztatni.

a párom nem engedi - szakítással zsarol.

próbáltam vele megbeszélni, hogy ok elfogadom magam, de:

olvastam egy cikket amiben az van, ha egy kis mellű nő szoptat, után az a semmi mell is eltűnik és csak egy lógó bőrdarab fog maradni.

mondtam, hogy kb 3 gyerek után én szeretném majd megcsináltatni.

lezárta a témát azzal, hogy akkor majd válunk úgy készüljek.

nos, ő azzal érvel, hogy ő így szeret engem és kész.

az igazság, hogy ő egy nagyon féltékeny típusú ember - és szerintem a nőiességemet akarja lenullázni (tekintve, hogy pl nyáron meg szoknyát nem hordhatok, meg sorolhatnám)

nem tudom, hogy magam tagadjam meg, vagy szakítsak egy "mellügy" miatt?

2011. nov. 13. 15:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/91 anonim ***** válasza:
Már elnézést,mi az hogy egyáltalán megtilt bármit is?! Te egy felnőtt ember vagy,nem a gyereke! Ha jót akarsz,lépj le,mert pokol lesz az életed, azt is meg fogja szabni hogy mikor cserélhetsz pelenkát agyereken. Ez a pasi beteg,normális férfi ilyet nem tesz. Akkora kisebbségi érzése van hogy az már klinikai eset.
2013. aug. 3. 15:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!