Belemennétek hogy hozzátok költözzön az anyós, azzal az indokkal hogy majd segít, de egy fillért nem adna a rezsibe? Szemét vagyok ha nekem ez nem tetszik?
Anyósom szociális segélyből él,és felmerült hogy hozzánk költözne,és majd vigyáz a gyerekre,segít a lakásban. A pénzéből meg fizetné az adóságait,ezért nem adna semmit.
Őszintén nekem nem nagyon tetszik ez a helyzet! A gyerek már 1,5éves,és eddig is egyedül voltam vele. Nem tudom hogy a fenébe tudnánk + még egy embert eltartani,1fizetésből,és gyedből. Van lakáshitelünk,és télen sokkal több a rezsi. Az az érzésem hogy nem a segítség,hanem a "tél",miatt jönne az anyósom!
A kérdésről jutott eszembe: valahogy azt tapasztalom, itt az oldalon szereplő kérdésekből is és az életben is, hogy szinte mindig a fiús anyukák akarnak a gyerekekhez költözni ... A lányos anyukák miért nem törik magukat ennyire, hogy mindenáron a gyerekükkel lakjanak életük végéig?
Ez egy elég érdekes jelenség.
És nagyon sírni sem akarok, mert vannak nálunk még rosszabb helyzetben is családok, sajnos.
Ettől függetlenül én sem tartom feltétlenül helyesnek, hogy az egyébként eddig semmilyen kapcsolatban lévő anyóssal összeköltözzenek egy panellakásba, ha az nem muszáj.
Úristen! Ne sírj már 240 e Ft-os bevételnél. Minket felneveltek a szüleim tisztességesen 2 minimálbérből, és még az is megengedték hogy a papám odaköltözzön.
Remélem majd a te gyereked se fog magához venni téged. Mi az hogy a saját anyámat nem engedem lakni nálam? Milyen emberek vagytok ti? A család az első. Még ilyet....
A válasz megírásának időpontja: ma 17:07
Fentebb és pár oldallal előrébb is megírtam a saját gondolataimat erről, tovább nem akarom ragozni, mert nincs mit.
Kizárt!
a, felnőtt ember
b, mivel idősebb, tuti belep.fázna mindenbe (háztartás, gy.nevelés), hisz "ő tudja jobban", amire a házasságotok is - de az idegeid mindenképp - rámehet
c, nehogy már te tartsd el, mikor magatokra is alig van pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!