Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szemét dolog lenne?

Ez szemét dolog lenne?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nem igazán állunk jó anyagilag és télen spórolnunk kellett a fűtéssel is ezért a bátyám leköltözött az én szobámba én pedig az anyumhoz,így nem kellett az emeletet fűteni.Úgy volt hogy tavasszal visszamegy a szobájába de kitalálta hogy átakar valamit építeni ezért nem tud felmenni csak ha lesz pénze,csak a pénzét mindig elköltötte.Már nagyon untam hogy ő kényelmesen elvan a szobámban és nem olyan egyszerű anyummal egy szobában lenni ezért felköltöztem és ha lesz pénzem megcsinálom én a szobát de akkor már én maradok ott.Most mondta hogy ne annyira éljem bele magamat abba hogy az én szobám lesz az övé mert tavaszra lesz pénze és felköltözik.Amúgy már 24 éves és semmit nem ad haza.egész nap az xbox előtt ül,és nem segít itthon,nagyon jól elvan a szobámban és én az emeleten akarok maradni mert sokkal jobban tudok koncentrálni a tanulásra is,nem zavarnak folyton.Szemétség lenne ha nem költöznék vissza a szobájában?Amúgy is saját életet kellene kezdenie lassan.
2011. szept. 22. 12:34
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
küldjétek el dolgozni vagy rakjátok ki otthonról.!
2011. szept. 22. 12:40
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Mivel a szüleid háza, ők döntik el,hogy ki hol lakhat, hogy ki mennyit ad haza. Ha ők ezt eltűrik,akkor nked nincs beleszólásod.
2011. szept. 22. 12:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Szoktak alkalmi munkái lenni de nem ad haza,az a vicces amikor nem volt pénzünk és csak a fontosabb élelmiszereket vettük meg,az öcsém előtt ette a csokit és meg sem kérdeztem tőle hogy kér-e.
2011. szept. 22. 12:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak anyánk van de ő nem igazán foglalkozik ezekkel a dolgokkal,hiába van mondjuk nekem igazam,szegény bátyámmal mi lesz?
2011. szept. 22. 12:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
én visszakövetelném a szobám , ő meg csináljon amit akar.
2011. szept. 22. 12:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Anyád egy életképtelen pö.cst nevel a bátyádból! Egész nap hagyja hogy Xboxozzon, ne dolgozzon, ne tanuljon 24 évesen?

És ahogy olvasom ő a kicsi fia, megy a kivételezés is. Hát ez ellen nem tudsz semmit tenni, de ne költözz vissza!

2011. szept. 22. 12:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt lásd, ilyenkor mindenkinek igaza van, a saját szempontjából. De a döntés tényleg azé, akié a ház tulajdonjoga.
2011. szept. 22. 12:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én felköltöznék az ő szobájába ha nem "adja" vissza az enyém. Majdnem pont ilyen helyzetben voltam én is csak az volt a különbség, hogy mielőtt a házunkba költöztünk 2 szobás albérletünk volt ahol én laktam anyuval neki meg ott volt a nagy szoba. Nekem kellett mindig a barátomnál aludni ő meg mindig hozta haza az aktuális barátnőjét, persze ha kellett se ajánlotta fel a szobáját. Inkább elnézte, hogy a nappaliban szivacson alszok... Most van külön szobánk de nálunk is megy a játék egész nap..
2011. szept. 22. 13:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Figy, maradj fent, ha betartja az ígéretét és lesz pénze (amit tavaly is elszórt, úgyhogy nem biztos egyáltalán), akkor max. visszamész a régi szobádba. A lényeg, hogy egyedül lehetsz, fent vagy lent, mindegy.
2011. szept. 22. 13:04
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Csak már nagyon unom hogy minden hónapban megígéri hogy jövő hónapban visszakapom a szobámat.....

2011. szept. 22. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!