Hiába szemét velem, én mégis szeretem. Tudom hogy nem normális, de mit tudnék csinálni?
Szia
Én csak annyit tudok írni, hogy elhiszem, hogy szereted anyukádat, ez egy természetes dolog!De vannak tények
1: Elköltöztél, mert nem jössz ki vele.
2: Másnál laksz, és mégis ő veszi fel utánad a pénzt, amit ő költ el.És emellett még máshol tartanak el téged.
3: 18 éves vagy, egy felnőtt ember.A te döntésed, hogy mit csinálsz az életeddel.
Az egész úgy néz ki, mint ha te egy fejős tehén lennél, aki csak azért kell, hogy pénze legyen belőle anyukádnak.
Barátod anyukája ehhez mit szól?
Miért kényelmetlen neked a nappali suli?Miért mennél esti suliba?Dolgozni szeretnél mellette?Anyukád nem dolgozik?
Azért mennék el esti sulira, hogy tudjak mellette dolgozni, egyik ismerősöm tudna segíteni, és akkor lenne nekem is plusz pénzem, barátomnak is tudnék adni, amiért ott vagyok. Amúgy jól állnak a dologhoz, iszonyú kedvesek velem, soha nem vágják oda a fejemhez, hogy mert eltartanak, igazából nem is sok mindent használok, besegítek, akármit megcsinálok, én mosok, főzni is szoktam, kitakarítok mindenhol, valahogy próbálom honorálni de tudom hogy ez kevés, ezért is fogok dolgozni.
Az árvaellátással kapcsolatban: én is úgy tudom, hogy esti tagozaton, nem jár, múltkor olvastam, utána érdeklődtem, úgyhogy én sem értem, hogy te hogy kapod. Családi se mindegyik iskolába jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!