Belemennétek hogy hozzátok költözzön az anyós, azzal az indokkal hogy majd segít, de egy fillért nem adna a rezsibe? Szemét vagyok ha nekem ez nem tetszik?
Anyósom szociális segélyből él,és felmerült hogy hozzánk költözne,és majd vigyáz a gyerekre,segít a lakásban. A pénzéből meg fizetné az adóságait,ezért nem adna semmit.
Őszintén nekem nem nagyon tetszik ez a helyzet! A gyerek már 1,5éves,és eddig is egyedül voltam vele. Nem tudom hogy a fenébe tudnánk + még egy embert eltartani,1fizetésből,és gyedből. Van lakáshitelünk,és télen sokkal több a rezsi. Az az érzésem hogy nem a segítség,hanem a "tél",miatt jönne az anyósom!
"Kb80-100.000ftbol élünk 3an,2felnőtt 1pelenkás. Ennyi marad ha mindent kifizettünk."
Én igazat adok neked kérdező, de azért ezt hagyd már abba, hogy milyen szar neked, más ugyanígy áll, csak úgy van neki 100ezer, hogy még nem fizetettt ki semmit és mégis megélnek belőle.
Érdekes.Ha az anyós a saját házának eladása után adott volna egy bizonyos százalékot a gyerekeknek,akkor most mehetne télre?Miért kell elszámolnia azzal,hogy a saját pénzével mit kezdett? Tényleg kínos,hogy az örökség így most csak egy vályogház lesz.
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:06
Érdekes,te most miről beszélsz???
Több millióért eladta a lakást,amiből meg tudta volna alapozni a jövőjét. De nem ezt tette! Alig 1év alatt a pénzből nem lett semmi,talán elitta?! Senki nem tudja! Különben is minek adta el? Akkor most nem lakna vályogban! Én nem tudom sajnálni! Bele lehet sz@rni az örökségbe. Most meg sokan jönnek azzal hogy a gyerekei pénzeljék,akár a saját kárukra is?!
Nem volt soha egy minta anya,ahogy mesélte a párom és a sógor! Nem akartam ennyire belemenni a részletekbe,de nem értem sokan hogy lehetnek ennyire álszentek!
A másik nem tudom minek találtam volna ki ilyen sztorit,mi nekem ebben a jó hogy lealázom a családom?! Ez annak szólt aki azt írta hogy lehet hogy nem is igaz.
"Több millióért eladta a lakást,amiből meg tudta volna alapozni a jövőjét. De nem ezt tette! Alig 1év alatt a pénzből nem lett semmi,talán elitta?! Senki nem tudja!"
-Vagy úgy csinál mint az én anyósom. Mindig sír, hogy mindjárt éhen hal, semmi pénze nincs, mi lesz vele, lehúzza pénzzel a fiát stb. közben meg, mint véletlen kiderült, a nyugdíja több, mint a magyar átlag fizetés, és milliók csücsülnek a számláján.
"főleg a mai napig nem tudja megemészteni hogy az anyja nem tud beszámolni hová tette a lakásért kapott pénzt! Mert sem neki sem a férjemnek nem adott semmit. Több millióról van szó.
Úgy van vele kölcsön kenyér visszajár!"
Milyen kölcsön kenyér? A saját háza,a saját pénze!Ha nem akart adni belőle,nem adott,még nem volt köteles örökrész,hisz élt!Mivel nem adott a milliókból,így most pusztuljon ott,ahol van.Most pedig mindkét fia végignézi,hogy él az anyja egy lepukkant helyen,egész télen,csak azért,mert nem osztotta meg velük a lakása árát.Mivel én ebben az esetben is segítenék neki,így vállalom,hogy álszent vagyok. :S
Mi köze a 2 gyereknek ahhoz hogy hova tette a pénzt pénzéhes család veled együtt mert sok ilyen kérdést tettél fel és akkor az anyós még ott lakot tehát volt pénz eltartani az egyik kérdésben arról panaszkodtál hogy nem tud rántott húst sütni tehát a férjeddel nem havi 100-ból tengődtök,
ha lehúzhatnátok azt a több milliót nem sírna a szád.
Ezen a kölcsönkenyéren én is kiakadtam.
A lakás árát tőletek vette el?
Úgy látszik elég kevesen vagyunk itt, akik nem bíznák egy iszákos nőre a gyerekünket, még ha az a férjünk anyja is.
A válaszolók egy része minden további nélkül megtenné.
Gratulálok, emberek! :)
Én is azon a véleményen vagyok, hogy ha a saját életét tönkretette a hölgy, ne tegye a miénket is.
Mindenképpen mindent megtennék, hogy segítsek anyagilag neki, de csak a végső esetben költöztetném oda.
A föld alól is megpróbálnék pénzt összekaparni, mert nem vinne rá a lelkiismeret, hogy hagyjam fagyoskodni, de nem szeretném, ha majd a gyerekem azt látná, hogy részegen esik-bukik a nagyi. Pláne, ha még külön szobát sem tudok neki biztosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!