Most akkor én kitartott vagyok? És ez szégyellnivaló?
Odaköltöztem a barátomhoz, eddig munkanélküli voltam, és ő annyit keres, hogy ezentúl sem kell dolgoznom. Vagy legalábbis ő azt mondja, szeretne eltartani, és hogy ha nem akarok, ne dolgozzak.
Csak néha unom magam itthon és elmegyek vásárolgatni meg ilyenek. Ezért sokan megszólnak, hogy semmit nem csinálok és csak a pénzt költöm.
De én nem akarok dolgozni és a barátom sem akarja, ha én nem akarok.
Akkor másnak mi köze hozzá?
Hogy hány diplomád van, és hány nyelven beszélsz, leellenőrizni nem tudjuk. Azt viszont igen, hogy magyarul csak nyögve-nyelősen tudsz írni. (Pl.: befojásos :))
Ez igen imponáló lehet abban a közegben :D
én a helyedben legalább tanulnék valami érdekeset, amivel el lehet helyezkedni, akár csak részmunkaidőben.
szerintem egy nőnek is nagyon fontos, hogy dolgozzon. a munka, a megbecsültség tartást ad.
21:46
Vicces egy öreg tyúk lehetsz.
Érdekes, mennyi irigy, megkeseredett ember van itt. Na meg ez a nagyfokú pesszimizmus.
A kérdező ha jónak látja maradjon így, de mindenképpen legyen óvatos! Nem lehet tudni ki milyen személyiség, nem tudni mi lesz a kapcsolatból.
Nyelvtanulás, valami ami érdekel az értelmes időtöltés volna!Az érettségit 23 évesen nem késő elkezdeni!!!!
Az egyik ismerősöm, 30 évesen kezdte el, RENGETEG ESTI NAPPALI ÉRETTSÉGI ISKOLA VAN amit felnőttek végeznek!!! Akár 40 évesen sem késő! Sőt alapvető dolog!
A nyugdíjazástól félni nem kell,
ugyanis NEM LESZ NEKÜNK MÁR NYUGDÍJUNK!
Másodszor pedig: IGENIS IGAHORDÓ A LEGTÖBB NŐ mert arra büszke, hogy a gyerekek nevelése mellett még otthon is gürizik, mellette minimálbérért melózik + a férje meg nem csinál semmit, csak a jókereső melója után lógatja a lábát.
Kivéve azok a nők, akik szép karriert futottak be és tényleg jó állásuk van. Na annak értelme van.
De arra aztán senki sem lehet büszke hogy nő létére gürizik semmi pénzért, +otthon is gürizik és állandóan feszült+frusztrált. Hát ez sajnos inkább szánni való. De nem a nő miatt hanem mert ilyen a magyar mentalitás.
Harmadszorra: itt mindenki osztja az észt, hogy hejjj menj munkát keresni! NINCS MUNKA!!!! (kivéve talán Bp, de sajnos sok helyütt NINCSEN! És nem viccelek!)!
Nem tudom mi lesz ezzel az országgal, de én inkább örülök, hogy nem mindenkinek kell gürizni a semmiért.
A legtöbb nőnek a sz*r állás jut (azért mert a gyerekek miatt kiesnek/mert a női szakmákat nem fizetik/)
Pl. takarító, ápolónő, nővér, az összes eladói állás, tanár, tanító,óvónő, titkárnő, varrónő...stb.)
Míg a férfi szakmunkák kétszer annyit fizetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!