Most akkor én kitartott vagyok? És ez szégyellnivaló?
Odaköltöztem a barátomhoz, eddig munkanélküli voltam, és ő annyit keres, hogy ezentúl sem kell dolgoznom. Vagy legalábbis ő azt mondja, szeretne eltartani, és hogy ha nem akarok, ne dolgozzak.
Csak néha unom magam itthon és elmegyek vásárolgatni meg ilyenek. Ezért sokan megszólnak, hogy semmit nem csinálok és csak a pénzt költöm.
De én nem akarok dolgozni és a barátom sem akarja, ha én nem akarok.
Akkor másnak mi köze hozzá?
Ez az oldal komolyan mondom a retardáltak gyűjtőhelye.Abban,hogy azt írtam,foglalja el magát olyasmivel,ami érdekli,mi a 35%-ban hasznos???Ez az oldal szépen tükrözi,hogy mennyi hülye van ebben az országban,bocs.Csak felületesen olvasgattam el,meg néztem mindenkinek a %-át...inkább nem mélyedtem el a témában.
Egyébként tényleg rengeteg irigy ember van:én spec.semmi rosszat nem látok abban a helyzetben,ha a férfi nagyon jól keres és biztosítja az anyagiakat,de abban igen,ha a nő otthon unatkozik.Én nem mondom,hogy pénzért menjen dolgozni,de tényleg,lehet számtalanhasznos eloglaltságot találni,mert különben az ember élete érdektelen és céltalan lesz-ez is vezethet depresszióhoz,nem csak a rossz körülmények,pénztelenség.De nehogy már valakit huszonévesen ne érdekeljen semmi.
Tessék,pontozhatjátok le 0%-ra :)
Én itt kiszálltam ebből a csodálatos irigykedésből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!