Szerintetek szégyellnivaló, ha 26 évesen kezd valaki dolgozni?
25 vagyok és már fél éve érzem ezt, hogy dolgoznom kellene és szereték is. Sokkal Szívesebben, mint tanulni.
(Nyáron inkább csak gyakorlatokon voltam .)
De egyrészt két egyetemre is járok, és egyéb elfoglaltságaim is vannak, voltak mindig is (nyelvtanulás, zenélés ..stb.) és nem is jöttem rá rögtön 18 évesen, hogy mi szeretnék lenni, így két év után váltottam.
Aztán elkezdtem egy másikat is.
Stb.
De most úgy érzem, szégyellnem kell magam ezért, hogy bár igyekszem spórolni, még mindig a szüleim anyagi támogatására szorulok és 26 évesen kezdek csak lábra állni.
Mit gondoltok ?
szerintem meg gáz....23 éves vagyok,már rég nem szorulok a szüleim támogatására,pedig vállalkozásunk van stb.
tudom,ezért most le leszek pontozva,de akkor is ez a véleményem
16:22
itt most egyetemistáról van szó! Nem csak érettségije lesz, vagy valami piti 3-4éves főiskolája! Nem gáz!
16:36
De jó h ennyire bele látsz az életembe....:)
Szerintem nem szégyen, van aki előbb érzi azt hogy dolgoznia akar, van aki később. Én 21éves vagyok, elvégeztem egy felsőfokú szakképzést, és állást keresek. Diplomázni levelezőn szeretnék. Úgy éreztem nincs kedvem még 3-4évig, csak tanulni. Céljaim vannak, aminek megvalósításához pénzre van szükség. Érzem hogy büszkeséggel fog eltölteni ha végre elkezdek függetlenedni.:)
Mondjuk nem csoda hogy most már dolgozni szeretnél. A tanulás is épp elég kikészítő tud lenni, pláne két szak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!