Sok sikeres, jóképü férfi miért vesz feleségül kitartott, nem szerény, túlcicomázott nőket, amikor szerény lány is lehet nagyon szép és még dolgozni is akar?
Szerény okos nő is lehet csinos, csak épp természetesebbek és nem a pénzre mennek, akkor a sok sikeres, jóképü férfinak miért nem az ilyen nők kellenek?
Tegnap is találkoztam munka ügyben két ilyen párral, ahol a férfi okos,tanult,helyes volt és eltartja a feleségét,aki csak élvezi a könnyen jött pénz előnyeit, nem dolgozik és még beképzelt is.
Nem tudhatod, hogy milyen az előéletük,hogy jutottak idáig.
Sok férfit megszépít a pénz,és ezt komolyan mondom.Ha egy kicsit is normálisabb az arca,a pénzzel már kap kellő határozottságot,hogy bármilyen nőt megszerezzen!Ha pedig az ilyen tipikis műnőcik jönnek be neki,akkor nyert ügye van!
De nyílván nem az értelmiségi gazdag férfiakról van szó,mert azok inkább magukhoz hasonlóval kezdenek:)
Na,miért nem jár mindenki Suzukival?
Hát ez óriási!!!!
:)))))))))))))))))))))))))
Az előzőnek lehet hogy igaza van:) Egyébként meg nem tudhatod, biztos van valami amit az a nő tud nyújtani neki. Sok értelmes, sikeres nő, miért bukik a link, rosszfiús pasikra? Lehet hogy ezeknek a nőknek is vannak értékeik, és/vagy olyan dolgok amiket a férjük értékel bennük. Ukkmukkfukk senkit sem szoktak feleségül venni.
Én viszont azt nem értem, hogy neked ez miért nem mindegy ha te nem jóképű, sikeres férfit akarsz magad mellé. Mert hogy neked tökéletesen megfelel a kevésbé sikeres is. Ha nekik az olyan nők kellenek, ne legyél irigy. Lepontozhatsz, de ez nekem egy kissé akkor is irigység szagú. Már pedig az sem szép tulajdonság.
És a szerény, okos, csinos, és dolgozni akaró nők miért nem a hasonló tulajdonságokkal rendelkező pasik társaságát keresik, miért sírdogálnak, hogy nem kellenek a jóképű macho-knak?
Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!