Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok sikeres, jóképü férfi...

Sok sikeres, jóképü férfi miért vesz feleségül kitartott, nem szerény, túlcicomázott nőket, amikor szerény lány is lehet nagyon szép és még dolgozni is akar?

Figyelt kérdés

Szerény okos nő is lehet csinos, csak épp természetesebbek és nem a pénzre mennek, akkor a sok sikeres, jóképü férfinak miért nem az ilyen nők kellenek?

Tegnap is találkoztam munka ügyben két ilyen párral, ahol a férfi okos,tanult,helyes volt és eltartja a feleségét,aki csak élvezi a könnyen jött pénz előnyeit, nem dolgozik és még beképzelt is.

2011. szept. 18. 22:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
95%
Mert az ilyen nők is státusz szimbólumok. És ha egy férfi sikeres és gazdag lesz, ugyanúgy ez is kell neki, mint a luxus kocsi vagy a márkás óra.
2011. szept. 19. 06:37
 22/30 anonim ***** válasza:
65%
En meg nem ertem, hogy sok szereny es okos no miert veri itt magat, hogy a nala sokkal elonyosebb kulseju noket veszik el a GAZDAG es JOKEPU pasik. Lehet, hogy ok nincsenek besavanyodva. Egyebkent meg bekepzeltsegbol es ratartisagbol kijutott a kerdezonek is, ha ket ora ismeretseg utan igy leirta szerencsetlen noket.
2011. szept. 19. 08:04
 23/30 anonim ***** válasza:
26%

Ahelyett,hogy itt irogatod a szánalmas szövegeidet,menj,és keress egy férfit magadnak. Elkeseredett vagy, ami nem meglepő. Ilyen magatartással nekem se kellenél,ha férfi lennék. Vagy talán az irigység szól belőled? Nos,ezt csak te tudhatod. De szánalmas,hogy itt akarod kiélni a benned levő feszültséget. Az ilyen "nők", mint te jóhogy nem kellenek egy pasinak sem. Aki a gép előtt ül,és ilyen kérdéseket tesz fel, az ne várja, hogy ölébe pottyanjon a fehér herceg.

Szánalmas vagy.

2011. szept. 19. 15:32
 24/30 anonim ***** válasza:
86%

Van egy barátnőm, aki külső szemlélő számára ugyanilyen lehet. Csak én ismerem a múltját is. Egyedül nevelte fel a gyerekét, mert apuka szülés után lelépett, azóta azt se tudják, hol van.

A lány profi fitness versenyző volt, mellette személyi edző. Ebből adódóan még 40 évesen is olyan teste van, hogy én, 10 évvel fiatalabban bármelyik végtagomat adnám érte, hogy nekem is ilyen legyen. (Vagy levonszolhatnám a sejhajomat én is napi 3-4 órában a konditerembe :))

Nagyon kedves, vicces személyisége van. Pár éve visszavonult a versenysporttól, egy ideig személyi edzősködött. A barátja jómódú, végül abban maradtak, hogy háztartásbeli lesz.

Ő az elmúlt 20 évben sokat letett az asztalra, kijár most neki akényeztetés. Mellette házimunkát ellátja, nincs bejárónő, pedig keret lenne rá. Eljár edzeni, rendben tartja magát, igényesen öltözködik.

2011. dec. 29. 19:24
 25/30 anonim ***** válasza:
96%
Tuti recept, ha a sok sikeres jóképű férfi szintén sikeres jóképű férfival bútorozik össze. Nincs konfliktus, nézhetik együtt a meccset, és az ágyban abszolút kölcsönösségről beszélhetünk, adnak is és kapnak is egymástól.
2011. dec. 30. 20:39
 26/30 anonim ***** válasza:

Előítéletes vagy,mert ilyen típusú nőket szeretjük.

Miért lenne buta vagy hasonló?

Csak ezek a nők adnak magukra,nem kell rugdosnom,hogy húzzon le a terembe edzeni,és ne hízzon mint egy....

Ők odafigyelnek magukra nem kell attól félni,hogy dagadt lesz és küldhetem el.

És mellette lehet okos is a kettő nem zárja ki egymást.

Csak a magyar irigység megmutatkozik.

2013. febr. 24. 11:03
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Mert az ilyen pasik szeretnek uralkodni,a kezükben tartani az irányítást.

Nem egyenrangú partnert keresnek,hanem egy cselédet,kirakatbábút,aki mindent megtesz nekik.

Ezért cserében eltartja.

Nem kell irigykedni ezekre a nőkre,megsínylik rendesen azt,amit vállaltak.

Én egy percig nem élnék mástól függően.

2014. júl. 14. 07:25
 28/30 anonim ***** válasza:

Jó persze,amit az utolsó is írt,van olyan is.

De ez nagyon ritka.

Akinek ennyire fontos a külső,az talál magának szexpartnert.

Annak is fizethet néha 1-1 vacsorát,mozit,aztán dugnak egyet,ennyi.

Ezt hívják életművésznek:))))))

2014. júl. 14. 07:26
 29/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó dolog függeni másoktól, én még olyat nem láttam, h az ilyen nők a saát életüket élhették volna. Egyértelmű, h a férfi zért nem engedi a párját dolgozni, mert féltékeny, és mert minden téren uralkodni akar felette. Ez nem a nő-nők hibája, hanem a pasiké. Valóban erre vágynak, nézzük csak meg, mi van a gazdag arab világban, és mi történik, amikor tanulni kezdenek a nők. Egy tanult nő mindig is veszélyes lesz egy olyan férfinak, aki nem érett egy komoly, egyenrangú, demokratikus kapcsolatra, arról nem is beszélve, hogy egy ilyen nő sokkal hamarabb rájön, amikor megcsalják és akkor valószínűleg ki is adja az útját...:)Az micsoda szégyen lenne egy gazdag, jóképű pasinak???
2015. aug. 18. 17:39
 30/30 anonim ***** válasza:
Mert a férfi befolyásolható, a nő meg behálózza, és kihasználja a férfi szeretetét. Aztán amikor a férfi rájön, hogy el akar válni, addigra van x gyerekük, és ezért marad együtt a nővel, aki ravaszul bebiztosította magát.
2016. júl. 25. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!