Sok sikeres, jóképü férfi miért vesz feleségül kitartott, nem szerény, túlcicomázott nőket, amikor szerény lány is lehet nagyon szép és még dolgozni is akar?
Szerény okos nő is lehet csinos, csak épp természetesebbek és nem a pénzre mennek, akkor a sok sikeres, jóképü férfinak miért nem az ilyen nők kellenek?
Tegnap is találkoztam munka ügyben két ilyen párral, ahol a férfi okos,tanult,helyes volt és eltartja a feleségét,aki csak élvezi a könnyen jött pénz előnyeit, nem dolgozik és még beképzelt is.
Egy jóképű, gazdag barátom szájából hasonló témában nyilatkozva :
"Én is tudom, hogy hülyék, semmire sem jók, de pénzért bármit bevállalnak az ágyban, érted? Én meg megtehetem!
Egy kicsit is értelmes nőnek azért van tartása. Nekik nincs. :D És én pont ezt szeretem!"
Ez mondjuk egy ember véleménye. És ő így él, mert ő ezt szereti. És mint mondta, megteheti. :)
az, hogy láttál az életükből mondjuk 2 órát, az semmi. lehet, hogy a nő amúgy egy tündéri kis nő, aranyos, kedves, jól főz, stb,stb....
egyébként meg vannak férfiak, akiket egyáltalán nem zavar,ha a feleségük nem dolgozik, sőt!
És igaza volt az előttem valahánnyal szólónak: a pénz sokat dob egy férfin...sokat gondolkozom rajta, hogy ha pl egy építkezésen meglátok egy pasit, eszembe se jut, hogy megborotválkozva, öltönyben, tisztán, frissen nyírt hajjal lehet, hogy ő lenne számomra a tökély....szóval lehet abban is valami, hogy ezek a férfiak, akikkel te találkoztál, talán nincsenek agyilag a helyzet magaslatán :D
Mert nekik nem kell a szerény.
Ezek buta pasik, a buta hasonlót választ. Szóka plázacicát. Minek dolgozzon a nő, ha eltartja a pasi? Neki az a dolga, hogy csini szexi és fitt legyen. Ez várja el a faszi a pénzéért.
Az értelmiségi férfiaknak inkább szerény jelentéktelen, vagy szép,de okos feleségük van. Ez tapasztalat!
Nekem sem kellene ilyen túl jóképű+gazdag faszi, ezek tuti nem hűségesek, meg amúgy sem vagyok bevállalós szexmunkás! :D
A kérdező azt állítja hogy ezek az okos, sikeres és jóképű pasik táborát erősítették:D
Egyébként szerintem is általában az emberek inkább a hasonszőrűekre buknak. Szóval ha ezek a pasik valóban tanultak, akkor lehet hogy a nejük sem annyira sík, csak a kérdező szeretné ezt hinni. Egyébként nem egy tanult és egyben beképzelt embert ismerek, tehát a kettő nem zárja ki egymást.
Mert, lehet, hogy a felesége attól függetlenül, hogy túlcicomázott, és nem dolgozik még lehet egy nagyon kedves, nőies, odaadó nő.
Egyáltalán nem biztos, hogy mindent megenged az ágyban, agyatlan, kihasználható, önállótlan, ostoba tyúk.
Ez egy előítélet.
És, ha egy férfi megteheti, akkor miért ne tartsa el a feleségét?
Ha nekik így jó, miért fáj ez másnak?
Nem kell lenézni az ilyen nőket, és látatlanban leírni, hogy biztos riherongyok az ágyban, meg nincs eszük stb...
Lehet, hogy van valami, amit ők tudnak, amit a "dolgozó, szerény, okos nők" nem.
Nekem nem egy diplomás, okosnak mondott, de szingli kolléganőm volt, akik bármily' tanultak voltak, mégsem kellettek senkinek.
Az volt a magyarázat, hogy "biztos, túl okosak, és félnek tőlük a férfiak."
Hát, egy frászt!
Nagy volt az arcuk, pattogtak, hisztiztek, kioktatták a férfiakat, mert fenemód büszkék voltak a nagy eszükre. Közben, meg sírtak, hogy nincs párjuk, és utálkoztak azokon, akik szerintük rosszabbak, mint ők, de nekik mégis van.
Olyan stílusuk volt, hogy én, nőként is visszataszítónak éreztem.
Undok, hepciás, kioktatós nők voltak.
Hiába voltak ápoltak, csinosak, mégsem fogták meg a férfiakat.
És nem is csodálom!
Úgyhogy, nem minden dolgozó, csinos, diplomás nő főnyeremény, ahogy egy túlcicomázott háztartásbeli sem feltétlenül pénzéhes, eszetlen prosti.
Egy sikeres és gazdag férfi szemében nyilván nem erény, ha a neje szerény és dolgozni akar. Nyilvánvalóan olyan nőre van szüksége, aki megteremti neki a nyugodt hátteret, tudod "minden sikeres férfi mögött egy nő áll". Aztán meg mit jelent neked a túlcicomázott nő? Az általad említett férfinak talán még kínos is lenne, ha a neje olcsó, márkajelzés nélküli, rosszulszabott ruhákban járna, rendetlen lenne a haja, nem hordana ékszert, stb. Tehát ami a te szemedben erény, azt egy másik társadalmi réteg röstellné.
Több hozzászólónak is mondanám, hogy tévedtek. Ha valakinek háztartásbeli a felesége, az nem jelenti automatikusan, hogy az illető csak pénzért vett szexgép. Attól, hogy a kelet-európai ember nem engedheti meg magának, hogy a felesége otthon maradhasson ha akar, attól még a világ többi részén ez teljesen normális. Sőt, sok helyen szinte kinézik maguk közül az olyan nőt, aki dolgozik, hacsak az illető nem szellemi munkát végez. Ne legyetek ennyire beszűkültek, ilyen előítéletesek.
"Sok sikeres, jóképü férfi miért vesz feleségül..."
Mert hülyék!
A normális, az nem nősül meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!