Ez azt jelenti, hogy kitartott lettem?
Pár hónapja megismerkedtem egy férfivel és hát...elég sok időt töltünk együtt,de nem barátokként.Hotelszobát bérel és mindig ott találkozunk,mert Ő nem szeretné,ha a felesége együtt látna minket bármikor.Ez egy elég hü..e helyzet,mert én nem akartam senkinek a szeretője lenni,de megtörtént és ha próbálok vele szakítani,akkor néhány óra után már ki is békültünk,mert lehetetlen rá haragudni...
A legjobb barátnőm szerint én egy kitartott nő lettem,mert elég sok mindent fizet a férfi(pénzt ad arra,hogy elmenjek magamnak vásárolni+szépítkezni,Ő fizeti a különböző nyelvóráimat,mindig ajándékokat vesz és azt is kitalálta,hogy ha jövőre érettségizek,akkor venni akar nekem egy autót).De én nem érzem,hogy az lennék.
Csak most emiatt összevesztem a legjobb barátnőmmel,mert lemondtam egy közös programunkat a pasi miatt és azt mondta,hogy akkor inkább lógjak a pénzes barátnőimmel,mint vele,mert Ő nem akar velem beszélni többet.
Szerintetek?
Nem azt akarom tudni,hogy szerintetek mekkora ri***c vagyok,hogy tönkre teszek egy házasságot.
Köszönöm a normális válaszokat
Nem kitartott lettél, csak k.va.. és igen, gusztustalan dolog, hogy tönkreteszel egy házasságot, pláne hogy még 18 sem vagy, és éretlen.
Bocs, de ez a véleményem.
Ez a pasi nem vállal fel téged, a pénzével köt magához, hogy meglegyen neki a napi betevő d*gás. Ha neked ez megfelel, és tudsz tükörbe nézni, csináld, te dolgod, de akkor is elítélem az ilyet. Belegondoltál akár egy percre is a feleség helyzetébe?
Igen azt jelenti.
És igen, akkora ri...c vagy. És ha a házasság a hapsin és a feleségén múlik főként, még akkor is undorító vagy, hogy a feleség létezését tudván belemész ilyenbe.
Nem fogadj el pénzt és semmi egyebet a hapsitól.... Nem tudod megtenni? Hát ennyi erővel utcaszélre is állhatsz.
sztem is kitartott vagy! azért gondolj bele milyen rossz lehet a barátnődnek....
amúgy gratulálok... egy újabb élősködő országunkban
Alapból, mit akar egy nős férfi egy kiskorútól??? A pasi egy szemét állat, az egy dolog, hogy félrelép, de ki is használ, mert nyilván elég naiv lehetsz, hogy úgy mondjam...
Amúgy a barátnődnek igaza van, bár kitartottak a feleségek/barátnők szoktak lenni, ez inkább olyan, mintha megfizetné a szolgálatodat..
Nem vagy se k..., se kitartott!!!
Feltéve, hogy SZERELEMBŐL fekszel le vele, gondolom.
A k.... CSAK pénzért csinálja, mint tudjuk...
A házasságot pedig nem te teszed tönkre, hanem a férfi! Ha nem veled jött volna össze, akkor mással.A házasságáért ő a felelős, senki nem kenheti rád.
A pénről meg annyit, hogy nyilván van neki, nem a családja ennivalójának a rovására fizet neked bármit, és gondolom, örömet okoz neki, ha adhat, és te örülsz.
Az "okoskodó", "bölcs" és trágár válaszokkal ne törődj.
40N
Igen kitartott vagy.
De jön még kutyára dér. Majd talál a pasi helyetted is valakit, ahogy a felesége helyére is talált. Úgyhogy ne szokj bele a jóba, mert nehéz lesz "kiszokni" belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!