Ez azt jelenti, hogy kitartott lettem?
Pár hónapja megismerkedtem egy férfivel és hát...elég sok időt töltünk együtt,de nem barátokként.Hotelszobát bérel és mindig ott találkozunk,mert Ő nem szeretné,ha a felesége együtt látna minket bármikor.Ez egy elég hü..e helyzet,mert én nem akartam senkinek a szeretője lenni,de megtörtént és ha próbálok vele szakítani,akkor néhány óra után már ki is békültünk,mert lehetetlen rá haragudni...
A legjobb barátnőm szerint én egy kitartott nő lettem,mert elég sok mindent fizet a férfi(pénzt ad arra,hogy elmenjek magamnak vásárolni+szépítkezni,Ő fizeti a különböző nyelvóráimat,mindig ajándékokat vesz és azt is kitalálta,hogy ha jövőre érettségizek,akkor venni akar nekem egy autót).De én nem érzem,hogy az lennék.
Csak most emiatt összevesztem a legjobb barátnőmmel,mert lemondtam egy közös programunkat a pasi miatt és azt mondta,hogy akkor inkább lógjak a pénzes barátnőimmel,mint vele,mert Ő nem akar velem beszélni többet.
Szerintetek?
Nem azt akarom tudni,hogy szerintetek mekkora ri***c vagyok,hogy tönkre teszek egy házasságot.
Köszönöm a normális válaszokat
"Miért őt kell bántani? A pasi csalja a feleségét, szerintem senki nem szegez fegyvert a fejéhez h jöjjön össze eyg 17-18 évessel."
Azért nem fogom sajnálni a kérdezőt, ha nem bánod.
17 évesen nincs szégyen érzete? Nem 3 éves már! Tudnia kellene, hogy amit csinál az gusztustalan/gerinctelen.
Az érett gondolkozáshoz még kicsi, de a szexeléshez már elég nagy. Ügyes, mondhatom!
Remélem kamu.
ugyanúgy hibás természetesen a férj is, talán a feleség is.
engem ami a legjobban felbosszant, hogy még nincs 18, de már ilyen utakon jár.
Jól lepontoztak, de nem érdekel.
Egyesek azt hiszik, hogy az élet csakis fekete-fehér.
Egy ilyen helyzet arra is késztethet ám házasfeleket, hogy elgondolkozzanak önmagukon, hogyan juthattak idáig, és vajon önmaguk mivel járultak hozzá ahhoz, hogy a helyzet idáig fajuljon. Például a feleség is magába nézhet. Látok én a játszótéren rettenetes slampos, ápolatlan, disznó módon elhízott és elhanyagolt feleségeket...
De ez most nem ide tartozik.
Ne ítélkezzetek könnyedén!!!
Én is azt mondom, hogy a férfi a hibás! Persze a szerető is, de a férfinak van családja. Remélem a férj is egyszer megkapja ugyon azt, amit a felesége háta mögött csinál.
Le lehet pontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!