Ez azt jelenti, hogy kitartott lettem?
Pár hónapja megismerkedtem egy férfivel és hát...elég sok időt töltünk együtt,de nem barátokként.Hotelszobát bérel és mindig ott találkozunk,mert Ő nem szeretné,ha a felesége együtt látna minket bármikor.Ez egy elég hü..e helyzet,mert én nem akartam senkinek a szeretője lenni,de megtörtént és ha próbálok vele szakítani,akkor néhány óra után már ki is békültünk,mert lehetetlen rá haragudni...
A legjobb barátnőm szerint én egy kitartott nő lettem,mert elég sok mindent fizet a férfi(pénzt ad arra,hogy elmenjek magamnak vásárolni+szépítkezni,Ő fizeti a különböző nyelvóráimat,mindig ajándékokat vesz és azt is kitalálta,hogy ha jövőre érettségizek,akkor venni akar nekem egy autót).De én nem érzem,hogy az lennék.
Csak most emiatt összevesztem a legjobb barátnőmmel,mert lemondtam egy közös programunkat a pasi miatt és azt mondta,hogy akkor inkább lógjak a pénzes barátnőimmel,mint vele,mert Ő nem akar velem beszélni többet.
Szerintetek?
Nem azt akarom tudni,hogy szerintetek mekkora ri***c vagyok,hogy tönkre teszek egy házasságot.
Köszönöm a normális válaszokat
sok hülye feleség pontoz le, aki nem h magába nézne, hogy ő mit rontott el...
sokan azt hiszik, hogy kipottyantják a gyereket aztán meg van alapozva a kapcsolat.. mikor meg jön egy ilyen kispunna akkor meg sárgulnak a féltékenységtől :)))
meg a lelkiismeretére akarnak hatni, hogy neked hogy esne :D
Igen, kitartott vagy. De talán nem is ez a lényeg.
Hanem az, hogy a legjobb barátnőddel vesztél össze egy pasi miatt, akinek csak a szeretője vagy. A pasi tovább fog állni, a barátnő meg nem jön vissza. Így te fogsz egyedül maradni. Nem hiszem, hogy majd akkor visszatekintve ezt jónak tartod majd. Szóval én felhívnám a barátnőmet és bocsánatot kérnék.
11:10
A szüleim nem tudják és nem is fogják megtudni azt,hogy egy nős férfivel vagyok.
Tudom,hogy ebben én is hibás vagyok,de olyan jó,hogy van egy ember,akihez hozzábújhatok és elmondhatom neki a gondjaimat és mindent megbeszélhetek vele.
A komment megírásának időpontja: ma 12:31
De megfogják tudni mert én elmondom nekik és nem akarom hogy egyel több ribanc legyen ebben az országban....
Ezrével rohangálnak olyan pasik, akikhez hozzá lehet bújni és beszélgetni, és szép számmal vannak nőtlenek is, akik mellett nem csak a szerető lennél. De tényleg érdekelne, ha a szüleid semmit sem tudnak, mit fogsz kezdeni a kocsival?
Ugye azt is tudod, hogy a pasinak csak egy kényelmes kis használati tárgy vagy, egy "cuki kis pipi", akivel feldobja a hétköznapjait...?
Igen, az vagy.
Persze, hogy elsősorban a házasságtörő a hiás ilyen dologban. De azért a harmadik fél fejéhez sem tették oda a pisztolyt, hogy azt csinálja, amit csinált.
Az egészben csak az a jó, hogy akárki akármit is mond, az ilyen harmadikok is előbb utóbb megkapják, amit érdemelnek. És utána sírnak, hogy nem értik az egészet.
Én nem azt mondom, hogy a férfi nem hibás, vagy hogy nincs rá esély, hogy a feleség is az, de könyörgöm, én is 17 éves vagyok, és nem is az, hogy nős férfinak, de még a barátomnak is nehezen engedem, hogy kifizessen nekem bármit. Egyszerűen nem értem, hogy hogyan bírsz azzal a gondolattal lefeküdni, hogy nemcsak hogy tönkreteszel egy házasságot, de még fizetnek is neked... Mert te is érzed, hogy nem helyes, ha nem így lenne, nem tetted volna fel a kérdést. Számomra baromi megalázó helyzet lenne, de lehet, hogy csak azért, mert én így lettem nevelve.
Szerintem igen, kitartott nő lettél, és őszintén, a barátnőd helyében én sem barátkoznék veled.
olyan nehezen lehet manapság megélni.. neked meg csak úgy odaadja ez a pali. irigyek rád az emberek, azért írogatnak ilyen rosszindulatúan tudod..
a legtöbb ember itt munkanélküli vagy nagyon keveset keres.
ezektől ne várj választ! "érthetően" irigyek, keserűek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!