Mit csinálnátok, ha a sógorotok azt mondaná, hogy takarodj innen te kitartott k. va?
Otthagynám a sogorom.Nem probálnám meggyőzni az igazamról,főleg egy részeggel nem keveredek vitába.
ha továbbra is ilyen és nem kér bocsánatot nem beszélnék vele többet.végülis ő neked csak a sogorod,nem vagy köteles vele szóba állni.
(bár nagyon rosszul esne ha a párom nem állna ki melletem azonnal)
mind a 4-en ugyanazon a lakótelepen lakunk (ő és a barátnője, a férjem és én). A férjem átment hozzá és beültek inni egy kiskocsmába, úgy hívták le a barátnőjét, meg engem.
A férjem azt mondta, hogy próbálta ŐT megnyugtatni, azért nem jött utánam.
Azóta beszéltem a barátnőjével és azt mondta, hogy ne vegyem komolyan, ,mert korábbi sérelmeket nagyított fel, de én soha nem bántottam meg őt, ha meg baja van velem, miért nem mondta azt, ahelyett, hogy személyeskedik. Én is azt gondolom, hogy semmi köze ahhoz, hogy mennyiből élünk és ha tényleg egy k. lennék, akkor sem szólhatna be...főleg ilyeneket, hogy a férjem nélkül én semmi lennék és takarodjak. Mondtam a férjemnek, hogy ha nem kér bocsánatot, akkor nem állok vele szóba, de azt mondtam, hogy erre ne számítsak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!