Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok, ha a sógoroto...

Mit csinálnátok, ha a sógorotok azt mondaná, hogy takarodj innen te kitartott k. va?

Figyelt kérdés
Mert hogy a bölcsész diplomámmal nem keresek 400ezret
2011. júl. 7. 09:32
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Tegnap beültünk inni valahová és elkezdte pörgetni magát. Hogy megérte-e tanulni, meg hogy a szüleimnek mennyibe kerültem és hogy én lenézem és a tesója tart el, nélküle semmi lennék. Eddig mindig azért cseszegetett, mert milyen sok pénzünk van, hogy ln is milyen jól keresek. Védekeztem, hogy ösztöndíjas voltam, hogy nem tart el a férjem, hogy nem érdekel, hogy nem 400ezret keresek, mert egy bölcsész ritkán keres annyit....elkezdett fenyegetni (ivott rendesen) és a végén közölte, hogy soha többé nem akar látni és takarodjak innen és kitartott k.va vagyok
2011. júl. 7. 09:34
 2/18 anonim ***** válasza:
Honnan? Hogy került oda a sógorod? A saját házában történt, vagy nálatok?
2011. júl. 7. 09:34
 3/18 A kérdező kommentje:
azóta egyfolytában remegek. Én feljöttem a lakásba, otthagytam, de a férjem ottmaradt csitítgatni. Ezt sem értem én kiosztottam volna az öcsémet és eljövök a francba. Amúgy a barátnője 1 évig munkanélküli volt és én szereztem neki munkát
2011. júl. 7. 09:35
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
S a kedves férjed miért nem állította le? Mit szólt ő ehhez az egészhez? Sógorodnak semmi köze, hogy ki mennyit keres, amíg nem ő kell eltartson addig szava sem lehet. Ha sógorom egy ilyen speech-et megeresztene nekem porig aláznám felállnék s hazamennék, azután meg nem állnék szóba vele jó ideig-többet. Ha az uram nem állítaná le már az elején akkor hozzá is lenne 1-2 szavam.
2011. júl. 7. 09:40
 5/18 anonim ***** válasza:
79%

Otthagynám a sogorom.Nem probálnám meggyőzni az igazamról,főleg egy részeggel nem keveredek vitába.

ha továbbra is ilyen és nem kér bocsánatot nem beszélnék vele többet.végülis ő neked csak a sogorod,nem vagy köteles vele szóba állni.

(bár nagyon rosszul esne ha a párom nem állna ki melletem azonnal)

2011. júl. 7. 09:41
 6/18 anonim ***** válasza:
Van, aki pia hatására hülye lesz. Ha józanul is folytatja, akkor van gond. Lehet, hogy csak "okosra és erősre" itta magát, nem egy ilyet láttam már.
2011. júl. 7. 09:41
 7/18 A kérdező kommentje:

mind a 4-en ugyanazon a lakótelepen lakunk (ő és a barátnője, a férjem és én). A férjem átment hozzá és beültek inni egy kiskocsmába, úgy hívták le a barátnőjét, meg engem.

A férjem azt mondta, hogy próbálta ŐT megnyugtatni, azért nem jött utánam.

Azóta beszéltem a barátnőjével és azt mondta, hogy ne vegyem komolyan, ,mert korábbi sérelmeket nagyított fel, de én soha nem bántottam meg őt, ha meg baja van velem, miért nem mondta azt, ahelyett, hogy személyeskedik. Én is azt gondolom, hogy semmi köze ahhoz, hogy mennyiből élünk és ha tényleg egy k. lennék, akkor sem szólhatna be...főleg ilyeneket, hogy a férjem nélkül én semmi lennék és takarodjak. Mondtam a férjemnek, hogy ha nem kér bocsánatot, akkor nem állok vele szóba, de azt mondtam, hogy erre ne számítsak

2011. júl. 7. 09:55
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
A pia csak abban segített neki, hogy az alapgondolatot felerősítse és elég bátor legyen, hogy kimondja. Nyilván szégyellni fogja magát később. Mostanában egyébként megfigyelhető ez a társadalomban, hogy még a rokonok is szinte riválisok és ellendrukkerek a mérhetetlen irigység miatt. Minek az embernek ellenség, ha vannak rokonai:))
2011. júl. 7. 09:56
 9/18 A kérdező kommentje:
bár azt is elmesélte, még a veszekedés előtt, hogy aznap reggel majdnem megvert egy 70 éves nénit, mert a néni kutyát sétáltatott és a póráza felcsavarodott sógorom bicajára és ezen összevesztek. sógorom letegezte, mire a néni elkezdett veszekedni vele és majdnem verekedés lett belőle
2011. júl. 7. 09:56
 10/18 A kérdező kommentje:
én is azt gondolom, hogy kisebbségi érzése van. többször megjegyezte, hogy ő egy iskolázatlan paraszt, nincs diplomája mint nekem és mégis sokkal többet keres és el tudja tartani a családját, míg én nem. Hiába mondtam, hogy engem nem érdekel a pénz és ha ahhoz lenne kedvem egy boltban dolgoznék, nem érdekel a diploma....csak pörgött és pörgött...:(
2011. júl. 7. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!