Mit csinálnátok, ha a sógorotok azt mondaná, hogy takarodj innen te kitartott k. va?
Figyelt kérdés
Mert hogy a bölcsész diplomámmal nem keresek 400ezret2011. júl. 7. 09:32
11/18 A kérdező kommentje:
jajjj azt akartam megnyomni, hogy hasznos, ne haragudj
2011. júl. 7. 09:58
12/18 anonim válasza:
Bocsi, de a férjednek nem az öccsét, hanem Téged kellett volna megnyugtatni... :(
13/18 anonim válasza:
Egyetértek Palm hozzászólásával. A férjed abban a pillanatban amikor az első sértő mondat elhangzott meg kellett volna mondja, hogy állj, kész s amikor te eljöttél onnan akkor téged kellett volna kövessen, nem a szeszkó testvérrel maradjon. Ha nem kér bocsánatot akkor én szent, hogy nem állnék szóba vele többet az életben, k.rvázza s sértegesse a jó édes...t. Ha részeg, ha józan válogassa meg a szavait, vagy igyon mindenki annyit amennyit megbír.
14/18 A kérdező kommentje:
emiatt fáj annyira, hogy nem jött haza velem. kb 1 órát még lent maradt és amikor megjött, annyit mondott: "Jó éjszakát!"...totál kiborultam és megkérdeztem, hogy "Ennyi?", mire ő: "Mit mondjak?" állítólag régi sérelmek, mg hogy okoskodok és hogy már ő is (férjem) évek óta hajtogatja, hogy fogyjak le, de nem teszek semmi...hát minden baromság előjött....azóta remegek és sírok
2011. júl. 7. 15:21
15/18 anonim válasza:
A sógorod egy seg@, ez nem kérdés. Viszont azért egy értelmiséginek meg kell védeni magát és tudnia kell értelmezni a szituációkat. Magyarul nekünk kell vezetni a birkákat. Fogalmam sincs, hogy mivel töltöd a napodat, de el tudom képzelni, hogy ülsz otthon, agyalsz a sérelmeiden és közbe zabálsz. Rakd magad össze! Legyél kreatív és hasznos.
16/18 A kérdező kommentje:
aztaaaa beletrafáltál...most mondtam le egy zumba órát, halasztottam el egy beszámolót...bár elkezdtem szőnyeget tisztítani és Így jártam anyátokkal-t nézek közben..most lemondtam a valeriánáról.....
a zabálás viszont kivételesen kimaradt...pedig tipikusan vizsgaidőszak alatt hízó vagyok....most csak a vizet döntögetem magamba
2011. júl. 7. 17:11
17/18 anonim válasza:
A kedves rokon részeg volt a részeg üvöltő bar'okkal meg nem kell foglalkozni.
18/18 anonim válasza:
Hát eszerint a férjed se sokkal jobb. :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!