Babát várok. Hogy mondjam el?
Az utolsó menzeszem kimaradt, most kellene épp meg lennie a vérzésemnek. A múlt hónapot ráfogtam az idegességre (szóval hogy amiatt nem jött meg), de ezt a hónapot nem tudom semmire sem fogni, szóval muszáj leszek elmondani itthon, meg már ideje is van. Kb 8 hetes terhes vagyok.
Másrészről: nagyon "szemétség" a szüleimmel szemben, hogy meg akarom szülni? Elvetetni semmiképp, örökbeadáshoz nem lenne lelki erőm... És ugye saját keresetem nincs... De az biztos, hogy nyugdíjas korukba a hátsófelüket is tisztára mosom, ha ezt megteszik értem/értünk most...
Mit tegyek? Hogy hozzam szóba?
16/L
anya, apa...üljetek le...terhes vagyok
nyuszika, ezt nem lehet kíméletesen, csak gyorsan
Pedig még esemény utánit is vettem be amikor kiszakadt a gumi...
KAMU, tuti nem ettől vagy terhes.
Hú csajszi,nem irigyellek..
Kb 3 hónapja én is paráztam (felelőtlen voltam..) és akkor megfogadtam,hogy soha a büdös életbe sem egyéjszakás kapcsolat.. komoly kapcsolatnál is fogok iratni fogamzásgátlót.
De ez furcsa,hogy esemény utánitól teherbe estél.
Mindenesetre gondold meg,16 éves vagy,én 20 éves vagyok,mégis ráparáztam...Előtted az élet.
Minél gyorsabban mondd el!
Azt megteheted, hogy megszülöd.
De ha a szüleid, a nagykorú gyámod, aki a baba gyámja is lesz, nem vállalja, hogy fel fogja nevelni, akkor elbúcsúzhatsz tőle a kórházban.
Erre az előtt derüljön fény, hogy segítenek-e felnevelni a gyereked, mielőtt késő lenne meggondolni.
Nem mindegy az sem, hogy tartós kapcsolat, alkalmi, ki az apja, és hogy az apa mit fog hozzászólni.
Egyszer túl kell esned rajta, szóval minél gyorsabban.
... és ha nem álltok jól anyagilag, akkor igen, k.va nagy szemétség közölni, hogy "én megszülöm, te meg neveld fel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!