Babát várok. Hogy mondjam el?
Az utolsó menzeszem kimaradt, most kellene épp meg lennie a vérzésemnek. A múlt hónapot ráfogtam az idegességre (szóval hogy amiatt nem jött meg), de ezt a hónapot nem tudom semmire sem fogni, szóval muszáj leszek elmondani itthon, meg már ideje is van. Kb 8 hetes terhes vagyok.
Másrészről: nagyon "szemétség" a szüleimmel szemben, hogy meg akarom szülni? Elvetetni semmiképp, örökbeadáshoz nem lenne lelki erőm... És ugye saját keresetem nincs... De az biztos, hogy nyugdíjas korukba a hátsófelüket is tisztára mosom, ha ezt megteszik értem/értünk most...
Mit tegyek? Hogy hozzam szóba?
16/L

Kislány, ha régóta vannak macskáid, akkor nyugodj meg, mert valószínűleg a toxoplazmózison már átestél - de elmész a háziorvosodhoz és kéred, hogy küldjön el tesztre, akkor 100% biztos is lehetsz benne...egyéb betegségekre, élősködőkre viszont oda kell figyelni, úgyhogy macsekokat oltatni és spot-on az élősködők ellen
a vitamint sürgősen hagyd abba, kérj másikat a dokidtól (az allergológustól, ha lehet) addig meg csak folsavat szedj

Nekem is van 3 cicám, igaz, kint a kertben, de sosem válnék meg tőlük! Mind3 oltott, féreghajtott, bolhamentes jószág, és jelzem, eddig semmi bajom :)
23 hetes

11.35-ös! Nem is neked lesz bajod, hanem a kisbabádnak. Vagyis remélem egyikőtöknek sem, de szóval csak a magzatra ártalmas, neve: toxoplazmózis.
Egy anyuka

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!