Babát várok. Hogy mondjam el?
Az utolsó menzeszem kimaradt, most kellene épp meg lennie a vérzésemnek. A múlt hónapot ráfogtam az idegességre (szóval hogy amiatt nem jött meg), de ezt a hónapot nem tudom semmire sem fogni, szóval muszáj leszek elmondani itthon, meg már ideje is van. Kb 8 hetes terhes vagyok.
Másrészről: nagyon "szemétség" a szüleimmel szemben, hogy meg akarom szülni? Elvetetni semmiképp, örökbeadáshoz nem lenne lelki erőm... És ugye saját keresetem nincs... De az biztos, hogy nyugdíjas korukba a hátsófelüket is tisztára mosom, ha ezt megteszik értem/értünk most...
Mit tegyek? Hogy hozzam szóba?
16/L
00:46
Nem volt olyan kérdése, hogy megszülje-e.
De ha lett volna is, neki kell döntenie, nem vadidegeneknek.
BÉKÉN LEHETNE HAGYNI,ÍGY IS VAN ELÉG GONDJA.
Majd amikor tud,jelentkezik.
08:45
Soha az életben nem állnék szóba 1 roma emberrel sem. Undorító mind, na de ez most nem ide tartozik. Ha meg én lennék roma, már rég halott lennék, tuti megöltem volna magam.
Barátom szülei nagyon örültek, viszont azt szeretnék, hogy az apa vezetéknevét kapja meg, ebből lett egy kis vita is.. Én erre még nem gondoltam, jelenleg nincs véleményem erről...
Szóval tényleg nagyon örültek, anyagilag és lelkileg is segíteni fognak.
A rokonainknak nem fogjuk elmondani, úgyis mindenki elküldene a búsba.. ahogy ismerem őket.
Köszi mindenkinek a választ, úgy látszik kezdenek kicsit helyrejönni a dolgok...
ja és anya már beszélt az igazgatóval, az első félévben bejárós leszek amíg csak bírok (szerintem januárban már nem megyek.. így be kell majd mennem vizsgázni, de csak kicsit számít bele a vizsga jegye a félévibe), a második félévben magántanuló leszek.. Remélem menni fog a baba mellett is.
Na meg ha megoldható, akkor a 2012/2013-as tanévet halasztanám.. De ez még nagyon távoli jövő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!