Babát várok. Hogy mondjam el?
Az utolsó menzeszem kimaradt, most kellene épp meg lennie a vérzésemnek. A múlt hónapot ráfogtam az idegességre (szóval hogy amiatt nem jött meg), de ezt a hónapot nem tudom semmire sem fogni, szóval muszáj leszek elmondani itthon, meg már ideje is van. Kb 8 hetes terhes vagyok.
Másrészről: nagyon "szemétség" a szüleimmel szemben, hogy meg akarom szülni? Elvetetni semmiképp, örökbeadáshoz nem lenne lelki erőm... És ugye saját keresetem nincs... De az biztos, hogy nyugdíjas korukba a hátsófelüket is tisztára mosom, ha ezt megteszik értem/értünk most...
Mit tegyek? Hogy hozzam szóba?
16/L
Én nyúztam anyát, hogy hívja fel, mert nekem fontos, hogy tudjam, hogy mi lesz szeptembertől. Remélem a sulitársak sem fognak elítélni...
Amúgy szerdánként bent van az igazgató, az igazgatóhelyettes, és a portás. Meg 1-2 tanár. Szerdán lehet átvenni a bizonyítványt azoknak, akik nem voltak évzárón, ezért hívtuk őket tegnap
Sőt emlékszek még általánosban volt 1 cigány osztálytársam, a szülei kényszerítették házasságra, ő is bejárt, míg babát várt. Utána nem tudom mi lett vele.
De tényleg nem lehetek magántanuló? Erről nem szólt az ig.. Nem szeretnék estire járni
Jó ő se úgy mondta, hogy na most már 3 kg, hanem hogy az átlagos magzatnál nagyobb.
Bár nem csodálom, eddig is rengeteget ettem, de mostanában... Szörnyű. De legalább nem hányok, csak émelygek, főleg a szagoktól. Ezelőtt is érzékeny volt a szaglásom, hallásom, de most már megérzek valamilyen szagot, és fúúúúj. Parfümöt is cserélnem kellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!