Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg a férjemet, hogyan mondjam el neki hogy babát szeretnék?
Én 27 éves vagyok, a férjem 33.
Hét éve vagyunk házasok, az anyagi helyzetünk rendezett, jól állunk, minden adottság megvan a családalapításhoz.
Többször beszélgettem a férjemmel a gyerekvállalásról, de állandóan csak hárít, azt mondja hogy még túl korai, ő még élni szeretne, dolgozni, és utazgatni.(Jelenleg hallani sem akar a gyerek témáról.)Amikor kérdeztem, hogy mikor szeretne gyereket azt válaszolta, hogy 40-45 éves kora körül, mert addigra "benő a feje lágya".
Én már régebb óta szeretnék csemetét, és az amit ő szeretne, már túl későn van.Hogyan tudnám meggyőzni hogy ő is akarja a gyereket, anélkül, hogy rákényszeríteném az akaratomat?
Sehogyan. Ezt az esküvő előtt kellett volna tisztáznotok.
Ha az akarata nélkül vállalsz babát,akkor annak válás a vége,és a gyereknek semmiképpen nem lenne jó. Max.beszélgethetsz vele erről sokat,hátha lesz eredménye.
Sehogy. Ha ezt előre közölte veled és ennyire nem egyeznek a céljaitok, és mégis hozzámentél, akkor gondolom elfogadtad az állápontját. Ennyi.
Majd 10 év málva akarj gyereket. Párod nem sunnyogott, korrektül elmondta, ő hogyan szeretné.
Két húgom van, a nagyobbik tavaly szült, a kisebbik most várja a babát, szinte az összes kolléganőm túl van az első gyereken!
Kicsit olyan üresnek érzem az életem, de a férjem ezt nem veszi észre vagy nem érti.
27 évesen túl fiatal vagy még a gyerekvállaláshoz.
A férjednek igaza van, 35 előtt nem érdemes szülnöd.
Igaza van a kettővel előttem szólónak:
Egy 20-30 közötti nő még túl fiatal a gyermekvállaláshoz.
Éretlen a feladatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!