Babát várok. Hogy mondjam el?
Az utolsó menzeszem kimaradt, most kellene épp meg lennie a vérzésemnek. A múlt hónapot ráfogtam az idegességre (szóval hogy amiatt nem jött meg), de ezt a hónapot nem tudom semmire sem fogni, szóval muszáj leszek elmondani itthon, meg már ideje is van. Kb 8 hetes terhes vagyok.
Másrészről: nagyon "szemétség" a szüleimmel szemben, hogy meg akarom szülni? Elvetetni semmiképp, örökbeadáshoz nem lenne lelki erőm... És ugye saját keresetem nincs... De az biztos, hogy nyugdíjas korukba a hátsófelüket is tisztára mosom, ha ezt megteszik értem/értünk most...
Mit tegyek? Hogy hozzam szóba?
16/L

Nem vagyok boldog.
Akkor mit írod itt mosolyogva, hogy jaj de izgatott vagyok? Pont leszarnám, hogy gyereket várok, ha az én életem értelme halna meg egy balesetben, engem épp a pszichiátrián nyugtatóznának nem itt netezgetnék ba@szod. Elmész a pitsába az ízléstelen kérdéseddel, te nem vagy normális, hogy ilyeneket találsz ki!!!

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:03
IGAZAT ADOK NEKI!
18 éves voltam amikor a 23 éves barátom felakasztotta magát az összeköltözésünk és az eljegyzésünk előtt. Azt én senkinek nem kívánom, hogy átélje amit akkor én! Belegondoltam én is, hogy anno mit lett volna ha terhes vagyok (terveztük az összeköltözés után a babát is), de még a hideg is kirázott, annyira magam alatt voltam és a poklok poklát jártam át, hogy utána évek kellettek mire egyáltalán mosolyogni bírtam...
Hát ha ez a lány valóban motorbalesetben elvesztette a párját néhány napja, akkor "irigylem" a nyugodtságát, az izgatottságát és a józan ítélőképességét...
Valószínű tényleg nem halt meg a barátja, mert aki ezt átéli, főleg kamaszként, az nem ilyen...

Utolsó vagyok:
ja, és ha tényleg igaz lenne a sztori, akkor valószínű azzal nyitott volna topicot, hogy "Mit tegyek, meghalt a barátom, nem tudom hogyan tovább! Teljesen kivagyok, és úgy néz ki babát várok..." Vagy valami hasonló...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!