Hogy közöljem a szüleimmel, hogy babát várok?
A párommal 10 hónapja együtt vagyunk,de a szüleim azt sem tudják,hogy van bármilyen kapcsolatom,mert Ő idősebb nálam...
De kiderült,hogy babát várok.Nem terveztük,de én megszeretném tartani és ebben a párom is támogat.Tudom,hogy jó apa,mert már van 2 gyereke az előző házasságából(egy 7 éves kisfiú és egy 10 éves lány).
Csak azt nem tudom,hogy mondjam el anyáéknak a dolgot.Nem az Ő nyakukra akarom a picit,elköltöznék,ez már biztos.Csak attól félek,hogy ettől is kiakadnának,mert szinte burokban nőttem fel,mindig nagyon vigyáztak rám.
Valami ötlet,hogy közöljem velük?
Gondoltam arra,hogy egy nyilvános helyen mondanám el nekik,mert akkor nem tudnak annyira kiakadni,mintha otthon lennénk.
Vagy ti hogy csinálnátok?Esetleg egy nyugodt délutánon?Vagy mikor?
Köszönöm a tanácsokat
18:51-es nekem is tetszik! Kössz!
sz. étteremben:(én is így mondtam el apukámnak, bár mi már házasok voltunk): jön egy vendég hozzánk, egy kicsi vendég..Meglepődött, mikor rájött..
R.Tagore "pici koldusként2 írja az érkezőt.
"A gyermek úgy jön a világra, mint egy koldus, pedig mennyi aranya és gyöngye van.
Nagy oka van, hogy álruhában érkezik.
Icipici csupasz koldus, aki tökéletesen tehetetlennek tetteti magát – így koldulja a mérhetetlen anyai szerelem gazdagságát."
én is azt javasolnám, amit már előttem is írt valaki, hogy először mutasd be a párodat, majd pár héttel később számoljatok be az örömhírről.
azért azt elismerheted, hogy nem kellett volna csodálkoznotok, hogy jön a baba, ha egyszer pár alkalommal nem védekeztetek, nem is értem, mi okozott meglepetést? talán nem tudtátok mi kell ahhoz, hogy gyerek szülessen?
Az egyik barátnőméknél is hasonló volt a szitu, csak ő nem jelentette be, csak amikor már naaaagyon látszott kb 6 hónaposan (nem tudom, h addig milyen ruhákban járt)az anyja rákérdezett, h "nem vagy te terhes?!
Hát... de, nna, lett is nagy meglepetés (20 éves volt a lány) volt barátja, akit valamennyire ismertek, de nem éltek együtt. Mire mindent előkészítettek 3 hónap alatt az nem volt semmi, de a babát követte nem sokkal utána a tesó és nem lehet őket kiszedni a nagyi kezéből, imádja őket és a agypapa is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!