18,5 - 19 évesen hogyan közöljem elsősorban szüleimmel, hogy babát várok? Családtagokkal? Rokonokkal? Barátokkal? Hány hetesen?
19,5 éves vagyok, jelenleg 24 hetes, anyának 6-7 hetesen elmondtam, megkért, másnap mondjam el apának is. Elmondtam, 2 hétbe tellett kiheverni a reakcióját, utána jött a testvérem, és a nagymamám, ők sem kíméltek...
Ezek után bezárkóztam, elbújtam a világ elől, később, amikor a többi rokonnak is elmondtam (kb 16 hetesen) nagyon jól reagáltak, onnantól kezdve erőt merítettem, és minden rosszakarómmal megszakítottam a kapcsolatot.
Tervezett baba volt? Párod is örül neki? Bocsi, csak kíváncsi vagyok :)
Boldog babavárást! D.
Én a közvetlen családdal közölném legelőször, eléjük állnék és nyíltan egyesen megmondanám mi a helyzet. Ha együtt éltek, akkor szerintem minél hamarabb.
A távolabbi rokonoknak én mindenféleképpen csak a 12. hét után mondanám el,barátoknak meg attól függ, ki mennyire közeli. Nekem a legjobb (gyerekkorom óta bnőm) barátnőm szinte azonnal megtudta, nem is volt kérdés, hogy neki mikor mondjam el. A többi barátom szintén a 12. hét után tudta meg.
Én mindig arra gondoltam, hogy kinek mikor mondjam el, hogy kivel osztanám meg esetleg azt is ha valami baj lenne a babával. Akivel ezt megosztanám, annak a 12. hét előtt, mindenki másnak a 12. hét után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!