Hogy közöljem a szüleimmel, hogy babát várok?
A párommal 10 hónapja együtt vagyunk,de a szüleim azt sem tudják,hogy van bármilyen kapcsolatom,mert Ő idősebb nálam...
De kiderült,hogy babát várok.Nem terveztük,de én megszeretném tartani és ebben a párom is támogat.Tudom,hogy jó apa,mert már van 2 gyereke az előző házasságából(egy 7 éves kisfiú és egy 10 éves lány).
Csak azt nem tudom,hogy mondjam el anyáéknak a dolgot.Nem az Ő nyakukra akarom a picit,elköltöznék,ez már biztos.Csak attól félek,hogy ettől is kiakadnának,mert szinte burokban nőttem fel,mindig nagyon vigyáztak rám.
Valami ötlet,hogy közöljem velük?
Gondoltam arra,hogy egy nyilvános helyen mondanám el nekik,mert akkor nem tudnak annyira kiakadni,mintha otthon lennénk.
Vagy ti hogy csinálnátok?Esetleg egy nyugodt délutánon?Vagy mikor?
Köszönöm a tanácsokat
egy 36éves nem vén. egy 19éves nem tini. fogalomzavaraitok vannak. én 34 vagyok és nem vagyok vén. nincs kapuzárási pánikom sem. ennyi utálatos embert komolyan! még h rossz hír h terhes? amikor okos,értelmes lány,aki jó kapcsolatban van a párjával??? irigyek vagytok.
sztem ülj le otthon és mondj el mondent.
pl: anyu,apu,valami fontosat szeretnék veletek megbeszélni. már régóta,de valahogy féltem attól mit szóltok,ami butaság mert tudom h szerettek, és támogatni fogjátok a döntésem- a megelőlegezett bizalom nagyon fontos!!!!-. szóval: szerelmes vagyok. már lassan 1 éve. ő is nagyon szeret engem,és eljött az ideje,hogy vele kezdjek új életet. ő egy komoly,de nagyon kedves,érett,de vicces ember,nála jobbat keresve sem találnék. nagyon sokban hasonlít hozzád apa-ez is nagyon fog tetszeni nekik még ah nem is így van!!!- a hétvégén hozzá költözöm.természetesen előtte bemutatom nektek,már bánom h eddig nem tettem meg. nagyon megkönnyebbültem,hogy elmondtam,mert rossz érzés volt h titkolóztam előttetek,de úgy érzem,h még mindig kislánynak néztek,pedig én már felnőtt nő vagyok,aki komolyan és megfontoltan tervezi a jövőjét. épp ezért azt is szeretném veletek megosztani,h hamarosan kisbabánk születik,akit nagyon várunk már-el ne mond h véletlenül fogant,akkor folyton a fejedhez vághatják,ne adj kiskapukat-
köszönöm h megértetek engem,nagyon szeretlek titeket! és ugorj a nyakukba,öleld meg őket.
ha sikerül 1 szuszra ezt elmondani nem lesz gond!!!
szerintem sem vén egy 36 éves, de valóban a szülők szemében ez így kicsit meredek elsőre. van egy 19 éves lányuk, azt sem tudták hivatalosan legalábbis hogy van valakije, hisz még be sem mutatta, erre előáll azzal hogy terhes. ráadásul elvált férfitől akinek van már 2 gyereke.
Én nem ítélem el, mert nincs jogunk hogy mások felett ítélkezzünk, csak egy szülőnek ez lehet hogy máshogy jön le. és nem hinném, hogy azért mert rosszat akarnak a gyereknek.
Amúgy attól mert valaki elvált, vagy nagy a korkülönbség attól lehetnek boldogok.
Nem a kor számít csak vannak helyzetek ahol bizony kiüthet (lehet az egyik szórakozna még a másik már nem).
Nekem a legjobb barátom egy 37 éves elvált férfi (még 18 évesen nősült meg anno)Ő pl olyan 37 éves aki többet bulizik mint egy 18éves, és kb annyinak is néz ki (nah jó minimum 10-15 évvel fiatalabbnak.)
Persze az már szerintem is gáz amikor egy 70-80éves papa 20-25 éves kis p....al van együtt. Ott már tényleg nem szerelemről van szó.
Szia!
Valóban a pároddal együtt lenne célszerű közölni a szüleiddel a hírt. 17 év korkülönbség szerintem nem olyan sok. Ne aggódj, minden rendben lesz! Sok boldogságot a kicsihez! Egyébként kisfiú lesz vagy kislány, vagy még nagyon az elején vagy? Ha gondolod, majd írd meg, hogy mi volt a szüleiddel, illetve hogy fejlődik a baba:)
19L
Még csak 9 hetes vagyok,szóval nem tudjuk a pici nemét,de én kislányt szeretnék.
Szerintem vagy ma este vagy holnap elmondom a szüleimnek,csak ki kell találnom,hogyan...
szerintem 16.28-as a leghasznosabb válasz!
Készülj fel rá hogy padlót fognak, de aztán bízz a legjobbakban! Majd meséld el hogy ment, sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!