Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszólnál ebbe? Szerinted...

Beleszólnál ebbe? Szerinted 'illendő' ilyen képeket feltenni egy közösségi oldalra?

Figyelt kérdés

Nemrég született meg az unokahúgom. Azt tudtam, hogy bátyámék eddig is gyártották róla a fényképeket, de nem hittem volna, hogy olyan képeket raknak fel, amilyeneket. Amin fürdetik a kislányt, és látszik a p.ncija, meg az első kép, amin sógornőm látható az üvöltő, magzatmázas gyerekkel, véresen...Miért kell felrakni ilyen képeket? Egyszerűen felháborít, nagyon nehéz visszafognom magam, hogy ne most azonnal mondjam meg nekik, hogy ez már azért túlzás. Mit tegyek?

17L

2011. máj. 26. 23:33
 81/93 anonim ***** válasza:
56%

Többen MAGÁT A SZÜLÉST/SZÜLETÉST és az ezzel járó körülményeket (vér, magzatmáz, köldökzsinór, "trutyi") tartják gusztustalannak.

1. A kérdezőnek semmi joga beleszólni, hogy ki milyen képet tesz fel a gyermekéről.

2. Akinek hányingere van egy megszületett gyermektől, az ne szüljön. A szülés a legcsodásabb dolog a világon, mégis mi az ocsmány ebben?? Egy érett, felnőtt ember így nem gondolkozhat, max. egy tinédzser.

Szerintem itt senkinek nem a szüléstől van hányingere, hanem attól, hogy ilyen képeket feltesz valaki KÖZÖSSÉGI oldalra, főleg, hogy még az anya nemiszerve is kilátszik, vagy sok esetben a melle. Akkor ezek az emberek mivel különbek, mint a 14-15 éves bikiniben pózoló csajok? Semmivel.

2011. máj. 27. 12:36
 82/93 anonim ***** válasza:
63%

Ők a tesódék???

[link]

2011. máj. 27. 13:08
 83/93 anonim ***** válasza:
26%

ma 12:36

Hát pont te raktál fel olyan képet, ahol éppen egy újszülött világrajöttét örökítették meg, és azt írtad, hogy majd elhánytad magad.

Azért ez nem egy vödör takony, hogy az ember elhányja magát tőle, hanem egy KISBABA.

2011. máj. 27. 13:24
 84/93 anonim ***** válasza:
50%
Ízléstelen
2011. máj. 27. 16:45
 85/93 anonim ***** válasza:
68%
szép dolog a terhesség is,de mégsem olyan helyzetben csinálnak a nőkről képet,amikor mondjuk ne addj isten hányingere van,vagy amikor elfolyik a magzatvize.
2011. máj. 27. 16:50
 86/93 anonim ***** válasza:
70%

"A szülés a legcsodásabb dolog a világon, mégis mi az ocsmány ebben??"

Én se vagyok meztelenül ocsmány, mégsem teszek ki magamról aktokat.

A szexuális életem sem ocsmány, mégsem teszek ki róla képeket.

NEm azért, mert "ocsmány", hanem mert magánügy, INTIM dolog, és szerintem a szülés is.

2011. máj. 27. 17:20
 87/93 anonim ***** válasza:
42%

"Én se vagyok meztelenül ocsmány, mégsem teszek ki magamról aktokat."

De ha mégis tennél ki, akkor nem az lenne a legelső reakció, hogy ez ocsmány, gusztustalan, hányingerem van, hanem, hogy ez nem normális...

2011. máj. 27. 18:30
 88/93 anonim ***** válasza:
68%
Hát nem normális,az biztos!!!!!!Aki ilyen képet kitesz,az biztos!!
2011. máj. 27. 18:41
 89/93 anonim ***** válasza:
34%

"Hát pont te raktál fel olyan képet, ahol éppen egy újszülött világrajöttét örökítették meg, és azt írtad, hogy majd elhánytad magad.

Azért ez nem egy vödör takony, hogy az ember elhányja magát tőle, hanem egy KISBABA."

Te barom, ez kikerült napiszarra, ergo valamelyik idióta szülője feltette egy közösségi oldalra. Sok dolog természetes a világon, mégse csinálok róla képet és tolom fel egy képmegosztóra.

2011. máj. 27. 19:32
 90/93 anonim ***** válasza:
48%

ma 19:32

Mi az, hogy "te barom"??

Ki beszélt veled ilyen stílusban????

Ráadásul szerintem a töredékét nem fogtad fel annak, amit leírtam.

2011. máj. 27. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!