Beleszólnál ebbe? Szerinted 'illendő' ilyen képeket feltenni egy közösségi oldalra?
Nemrég született meg az unokahúgom. Azt tudtam, hogy bátyámék eddig is gyártották róla a fényképeket, de nem hittem volna, hogy olyan képeket raknak fel, amilyeneket. Amin fürdetik a kislányt, és látszik a p.ncija, meg az első kép, amin sógornőm látható az üvöltő, magzatmázas gyerekkel, véresen...Miért kell felrakni ilyen képeket? Egyszerűen felháborít, nagyon nehéz visszafognom magam, hogy ne most azonnal mondjam meg nekik, hogy ez már azért túlzás. Mit tegyek?
17L
Jesszus, kezdem elhinni, hogy tényleg baj van az emberekkel.
Hogy jut eszedbe egy kisbabáról a szexualitás???
És mi köze a babakori meztelenkedésnek a tiniribikhez?
És miért gusztustalan egy szülés??
Buta műanyaglányok vagytok. Csak remélni merem, hogy kinövitek :S
a 2. link inkább már vicces. :)
miért van behorpadva a homloka? természetes úton jött világra?
Kicsit "vihar egy kanál vízben" ez az egész kérdés. A közösségi oldalakat arra találták ki, hogy mindenki olyan információkat és fényképeket tölthessen fel magáról, amit fontosnak tart. A tesódéknak most nyilván az a legfontosabb esemény az életében, hogy szülők lettek, és imádják fényképezni a kislányukat fürdés, alvás, büfizés, sírás...stb. közben.
Ez kb. magánügy, tipikusan a "ha nem tetszik, ne nézd" esete.
Ami a magzatmázas újszülött képeket illeti; mivel minden ember magzatmázasan jön a világra, ezt undorítónak, vagy természetellenesnek tartani nem prűdség, hanem ostobaság.
Az unokahúgodnak semmi bántódása nem lesz attól, ha a szülei meztelen képeket tesznek ki róla a saját oldalukra. Nyilván eljön majd az ideje, amikor már nem fotózzák pucéron, vagy megkérdezik tőle, hogy megmutathatják-e a képeit a barátoknak az interneten. A ruhásokat is.
Aztán remélhetően eljön az ideje annak is, amikor megtanítják a lányuknak, hogy 15 évesen ne pakolja tele a közösségi oldalát olyan képekkel, amin 30 éves prostinak van sminkelve, és öltözve. Akkor ugyanis valóban meg lesz a veszélye annak, hogy pedofilok fogják zaklatni...
De az még odébb van, és nem egy puncis/fürdőzős/újszülött kori kép szokott a közvetlen oka lenni.
Ne tekerd ki az itt leírtakat.
Egy gyerek meztelenségével nincs gond, mert semmi szexualitás nincs benne - még akkor sem, ha neked épp tombolnak a hormonjaid és még egy csecsemőben is a szexet látod. Remélem, nem vagy pedofil :S
Amikor a buta tinik csücsörítős képeket csinálnak, amin a sokszor alig létező dekoltázsukat tolják a kamerába, az egészen más tészta.
Nem tudom elhinni, hogy nem érzed a különbséget.
Amúgy meg lapozgasd a családi fényképalbumot, biztosan rólad is van meztelen kép, most akkor mi lesz??
A "magzatmáz" akkor is undorító, én sem teszek ki képeket használt tamponokról meg véres betétekről, csak mert természetes.
Egyébként pedig a kérdező egyszer sem írta, hogy a szülés undorító lenne.
"...az első kép, amin sógornőm látható az üvöltő, magzatmázas gyerekkel, véresen...Miért kell felrakni ilyen képeket? Egyszerűen felháborít,..." Ezt azért nehéz tetszésnyilvánításként felfogni:-))))
De ettől függetlenül is műbalhé ez egész. Nem tudom, nem az-e a baja a kérdezőnek, hogy a kisbaba körül forog minden, és az ő szülei, most épp boldog nagyszülőként olvadoznak a picitől. Mert amúgy nehezen tudom elképzelni, hogy egy egészséges gondolkodású 17 éves lány agyában, ennyi beteg és dühös ötlet forduljon meg néhány pucér babakép láttán. Amit NEM KELL néznie, ha nem akar.
"meg az első kép, amin sógornőm látható az üvöltő, magzatmázas gyerekkel, véresen..."
Az a kép volt napiszaron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!