Mit csináljak, ha egy olyasvalaki jelöl be az egyik közösségi oldalon, akit nem ismerek, de sok a közös ismerősünk?
én ilyen esetben mindig írok üzit, vagy olyan szöveggel, hogy szia bocsi de honnan ismersz? Vagy ismerjük egymást? Bocsi, de feledékeny vagyok stb.
Általában visszaírnak és elfogadom vagy visszavonják a jelölést.
én úgy vagyok vele,hogy csak az legyen az ismerősöm, akivel minden nap beszélek, vagy legalábbis olyan szintű kapcsolat álljon fent közöttünk...
Ergo, idegen csak úgy nem jön be az én kis profilomba. Pl. van egy osztálytársam, akit utálok, mint a francot, bejelölt, de nem jelölöm vissza. Mert nem.. majd megunja s visszavonja ^^
Meg engem is bejelölt egy régi másik iskolabeli évfolyamtársam, csak mert 20 közös ismerősünk volt... visszautasítottam mert nem. Nincs semmi emlékem róla, és nem is beszélgetünk..
S mivel nem vagyok ismerősgyűjtögető, így tényleg hidegen hagy, hogy hány ismerősöm van :D
Én személy szerint akit nem ismerek azt visszautasítom.
Csak akivel beszélgető viszonyban is vagyok azt jelölöm be ill. fogadom el a bejelölését.
Akit csak látásból ismerek, de még köszönésig se jutottunk soha: vagy visszautasítom, vagy nem foglalkozok vele mintha ott se lenne. Esetleg ha olyan kedvem van épp aznap, akkor visszaírok neki, hogy: Bocsi, azt látom, hogy sok a közös ismerősünk, de mi is ismerjük egymást? Honnan?
Vagy valami ilyesmit. Ha visszaír, és normális meg minden, akkor megvan az esélye, hogy elfogadjam. Ha vissza sem ír, nem foglalkozom vele. Olyan még nem nagyon volt, hogy visszavonta a jelölést, de ez esetben megoldódott ez a "hatalmas nagy" probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!