Mit csináljak, ha egy olyasvalaki jelöl be az egyik közösségi oldalon, akit nem ismerek, de sok a közös ismerősünk?
Nem olvastam el a válaszokat, így elképzelhető, hogy már más is írta azt, amit én fogok...
Szerintem te is tudod, hogy mit akarsz, csak megerősítésre vársz.
Utasítsd vissza az ismeretséget. Én is ezt szoktam tenni, ha valakiről nem tudom, hogy ki is az illető. Bár én nem vagyok annyira szigorú, mint te, hiszen ha engem bejelöl valaki akivel azért látásból ismerjük egymást, el szoktam fogadni. Már csak azért is, mert így valóban bővül az ismeretségem és lehet, hogy éppen ő lesz az, akivel a legjobb barátság fog kialakulni.
De a te esetedben azt mondom, hogy ne fogadd el!
Én bejelöltem vagy 7 jó pasit bosszúból, mert rájöttem hogy a párom ismerősnek jelölt egy bombanőt, aki nem is létezik, valaki az Iphon-arcot használta profilfotónak. Vagy 200 "ismerőse" volt a nemlétező bombanőnek, köztük az én párom is, aki azzal védekezett, hogy a csaj jelölte be őt és azért jelölte vissza, mert lehet hogy ismeri, csak már nem emlékszik rá. Ha-ha-ha...Megkérdeztem néhány urat a háremből, hogy miért jelölték be ismerősnek a csajt, ha nem is létezik, némelyik azt mondta, hogy mindenkit visszajelöl, aki őt bejelöli, meg se nézi igazán ki az. Volt aki bevallotta, hogy tetszett neki a csaj és ő jelölte be.
Szerintem páromnak is jól esett, hogy egy ilyen bombanőt tudhat az iwiwes háremében. A mai napig se törölte ki, pedig tudja már hogy nem is létezik.
Ekkor fogtam magam, kiválasztottam 7-et az Iphon-girl háreméből, bejelöltem a sok marhát és mind visszajelölt, bár abszolút nem ismerjük egymást.
Így most már nekem is van a hárememben 7 macsó, akikről azt se tudom kicsodák, de szerintem a párom ezt észre se veszi. Pedig én sose gyűjtögettem az ismerősöket, nekem jó ha 40 van, párom több száz ismerősével ellentétben. Csak azt nem tudom, honnan ismer ennyi embert, mert nincs egyetlen barátja sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!