Beleszólnál ebbe? Szerinted 'illendő' ilyen képeket feltenni egy közösségi oldalra?
Nemrég született meg az unokahúgom. Azt tudtam, hogy bátyámék eddig is gyártották róla a fényképeket, de nem hittem volna, hogy olyan képeket raknak fel, amilyeneket. Amin fürdetik a kislányt, és látszik a p.ncija, meg az első kép, amin sógornőm látható az üvöltő, magzatmázas gyerekkel, véresen...Miért kell felrakni ilyen képeket? Egyszerűen felháborít, nagyon nehéz visszafognom magam, hogy ne most azonnal mondjam meg nekik, hogy ez már azért túlzás. Mit tegyek?
17L
Jót nevettem így reggelire végigolvasva ezt a kérdést és a válaszokat.
Én ugyan nem tenném fel a képeket (mert én egy képet se teszek fel a netre) de semmi gondot nem látok benne.
1.a pedofilokat nem érdeklik a csecsemők. Csak túlpörgő,de tudás nélküli emberek hisztiznek ezen.
2. a gyereket nem járatom le vele,az én gyerekeim barátai is látták a meztelen képüket, sőt filmet is,jót nevettek. a gyerekemmel együtt. Igaz az én gyerekeim egészséges önbizalommal megáldott vidám egyetemisták.
3. Pszichológusként azt mondhatom,hogy 17 éveshez képest elég infantilis a reakciód a válaszokra, és érthetetlen módon vehemens a véleményed. Nem ártana tudni miért,mert biztos semmi köze a képekhez (de ez csak szakmai kíváncsiság)
4. végképp nem értem,hogy miért kell neked ezen kiakadni. Se a gyerek nem te vagy,se a szülő. Te majd nem teszel fel képet a saját gyerekedről.
Kedves kérdező, én nem vagyok pszichológus, de megérne egy komoly tesztet a gondolkodásod. Valamit nagyon elszúrhattak gyerekkorodban...
A szülés a legszebb dolgog a világon, egy szülő nő, egy újszülött, magzatmázas kisbaba gyönyörű és nincs benne semmi takargatnivaló. Ahogy egy kisbaba meztelenségében sem. A gyerekeimről nem csak újszülöttként készült meztelen kép, a napokban is csináltam róluk, ahogy a pancsolóban játszanak az udvaron. A lányom hároméves lesz a nyáron, a fiam most 10 hónapos. Gyönyörűek akár ruhában, akár ruha nélkül. Ja, hogy sokan mások is látták a képeket? Képzeld, nagyon is tetszik mindenkinek.
Rólam is készült kisbabaként meztelen fénykép. Pedig az még szermérmesebb világ volt, a hetvenes évek végén. Látták is már többen a képeket. Nemrég a barátaim, semmi gondjuk nem volt vele. Ha valaki egészséges gondolkodású, nem akad fenn ilyen dolgokon.
De ha már itt tartunk: szerintem sokkal gázabb a mai tizenévesek (tisztelet a kivételnek) mindentmutogató ruhái, vagy az a szemérmetlenség, ahogyan nyilvános helyeken, pl. parkban, diszkók előtt stb. egymásra másznak és majdnem szexelnek a nyílt utcán.
Kedves Utolsó!
Először nem jöttem rá arra, hogy mitől ennyire paranoiás és vehemens a kérdező. Nem is tudom melyik oldalon, az egyik válaszban benne van a megoldás. 11-12 éves kora körül, megtalálta Őt egy beteg .llat. Innentől már nyilvánvaló, hogy honnan ez a nem normális, de érthető reakció.
Nekem is vannak meztelen képeim baba koromból. Nem mutogatom mindenkinek, de a Párom és néhány közeli rokon, barátnő bizony látta őket. Én nevetgélve mondtam, hogy most jönnek az erotikus tartalmú fotók... :D Jót nevettünk ezen. Ettől még nem lettem erkölcstelen, nem játszottam meztelenül a homokozóban, tizenévesen nem mászkáltam úgy mint egy r.banc, teljesen ép felnőtt Nő vagyok.
off: Én ugyan nem vagyok pszichológus, ezért is fordulnék Hozzád, hogy mi a véleményed erről?
A kérdezőnek:
Én ha kiírok/kiírnék egy kérdést, azért tenném, mert érdekel az emberek véleménye. Természetesen számítok rá, hogy nem feltétlen egyezik majd az enyémmel. Ha ezt nem bírom feldolgozni, nem írok ki kérdést... de az, hogy lehülyézel másokat, kicsit sok. Vegyél magadból vissza. :)
Javasoltam volna, hogy említsd meg a tesódéknak, hogy te csak óvni szeretnéd a Kicsit és Őket, na de ebben a stílusban ez nem működik. A stílus maga az ember...
Bocsánat, utolsó előttihez szóltam, aki szakember. :)
Mellesleg nem ártana a kérdezőnek is valami külső segítséget igénybe vennie a leírtak miatt. Sajnálom Őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!