Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszólnál ebbe? Szerinted...

Beleszólnál ebbe? Szerinted 'illendő' ilyen képeket feltenni egy közösségi oldalra?

Figyelt kérdés

Nemrég született meg az unokahúgom. Azt tudtam, hogy bátyámék eddig is gyártották róla a fényképeket, de nem hittem volna, hogy olyan képeket raknak fel, amilyeneket. Amin fürdetik a kislányt, és látszik a p.ncija, meg az első kép, amin sógornőm látható az üvöltő, magzatmázas gyerekkel, véresen...Miért kell felrakni ilyen képeket? Egyszerűen felháborít, nagyon nehéz visszafognom magam, hogy ne most azonnal mondjam meg nekik, hogy ez már azért túlzás. Mit tegyek?

17L

2011. máj. 26. 23:33
 11/93 A kérdező kommentje:
FACEBOOKra lettek feltöltve azok a képek, és komolyan, a vadidegenek is megnézhezhetik.(akik nem ismerősei se tesómnak, se sógornőmnek) Most mi van, ha valami beteg perverz pedofil állat arra fogja csorgatni a nyálát? Undorító, hát nem fogják ezek fel, hogy az interneten egy meztelen kisbabának is lehet baja? Mi lesz nagykorában? 4 évesen meztelenül fog játszani a játszótéren, hátha elkapja valami szatír és megerőszakolja? Istenem, hogy lehet valaki ennyire BUTA, mint tesómék?
2011. máj. 26. 23:46
 12/93 anonim ***** válasza:
74%

én nem tartom felháborítónak ezeket a képeket, szerintem semmi felháborító egy meztelen csecsemőn :)

más kérdés, hogy én nem teszek fel ilyen képeket a gyerekemről. sok aberrált pedofil állat jár ezeken az oldalakon, na meg szerintem csak ránk tartoznak ezek a képek :)

2011. máj. 26. 23:47
 13/93 anonim válasza:
44%
Hogy mennyire illendő, mindenki maga dönti el. Azzal, hogy ezen a fórumon hangot adsz neki, te is illetlenséget követsz el.
2011. máj. 26. 23:49
 14/93 anonim ***** válasza:
48%

én konkrétan majdnem kiköptem a vacsorámat, mikor megláttam ezt a képet (egyébként a teljes sorozat is fent van), szerintem undorító, és senkire nem tartozik.

[link]

18/L

2011. máj. 26. 23:50
 15/93 anonim ***** válasza:
75%

Én csak azért nem raknék fel full pucér képet a gyerekemről, mert azért vissza lehet élni vele, ha valaki éppen akar... De amúgy egy meztelen újszülött nehogy már olyan illetlen dolog legyen. Strandon is bárki láthat pucér gyereket, amíg kicsik, nem kell őket takargatni, nekik a puncijuk vagy fütyijük épp olyan testrész mint a könyökük vagy a fülük.

Szülés utáni kép meg, hát nem tudom... Én láttam már rengeteg képet frissen világrajött babákról, még az előtt is, hogy a sajátom megszületett volna (vagy akár csak egy kósza gondolat lett volna), de semmi undorítót nem találtam benne. A világon MINDENKI így néz ki, amikor megszületik, kicsit sajnálom, hogy ez manapság ennyire távol áll az emberektől, pedig valaha olyan hétköznapi, magától értetődő dolog volt.

Na jó, nagyon szutymákos szülés utáni képet én sem tennék fel, de ha csak szimplán annyi látszik, hogy még nem lett lemosdatva a baba, azzal szerintem a világon semmi gond nincs. Nekem kicsit úgy tűnik, hogy legalább annyira fel vagy háborodva, mintha az anyuka a méhlepényéről készült képeket tette volna fel.

Különben meg kétlem, hogy mire ez a kislány iskolás lesz, még mindig fent lesznek a képei, én is levettem már a fiam újszülöttes képeit, csak párat szoktam róla feltenni, de azokat mindig újakra cserélem. Mire iskolás lesz a kislány, gondolom iskolás kori képei lesznek fent.

2011. máj. 26. 23:53
 16/93 anonim ***** válasza:
52%

23:50

Könyörgöm, ezen mi az undorító???

Egy csoda szemtanúja lehetsz, egy kis élet jött világra.

Ez nem hogy nem gusztustalan, hanem gyönyörű.

2011. máj. 26. 23:54
 17/93 anonim ***** válasza:
43%

Ez tényleg minősíthetetlen, nem sok erkölcsi érzék szorult beléjük, de mégcsak jó ízlés sem.

Csak óvatosan emlísd meg, nehogy lehurrogjanak, bizonyára elég "elvakult ősanya" típus lehet a sógornőd.

Mondd azt, hogy megmutattad pár ismerősödnek a fotókat, és egyöntetűen elszörnyedtek. Talán veszi a lapot.

2011. máj. 26. 23:56
 18/93 anonim ***** válasza:
87%
én a saját gyerekemről nem raknék fel meztelen képet, viszont hogy más mit csinál az az ő dolguk. lehet hogy a te facebookos képedre is több pasi veri a ......
2011. máj. 26. 23:56
 19/93 anonim ***** válasza:
65%
Nekem a belinkelt keprol az jutott eszembe, hogy milyen edes. Nem semmik a mai lanyok! En inkabb azt furcsalom, hogy valakinek a szexualitas jut eszebe egy kis babarol. Nem ezen kellene kiakadni, hanem a felpucer 13-17 eves lanyokrol a kozossegi oldalakon.
2011. máj. 26. 23:57
 20/93 anonim ***** válasza:
73%

Ebből hogy következik az, hogy 4 évesen meztelenül fog játszani a játszótéren??

Különben meg, most komolyan, amikor azt írod, hogy "mi lesz ha" valaki csorgatja rá a nyálát... mi lesz? Mármint attól lesz valakinek baja? Baja akkor lenne bárkinek is, ha ilyen emberek a baba közelébe kerülnének, és másra is lenne módjuk, nem csak nyálcsorgatásra, de gondolom azért a tesódék nem olyan "buták", hogy erre lehetőséget adjanak. Aki meg pedofil, az talál magának a neten néznivalót enélkül is.

Most belegondolok, lehet, hogy valaki az én fényképemre veri a f*rkát, nekem ettől rossz lesz? Egy fenét, nem is tudok róla.

Különben meg a Facebook-on be lehet állítani, hogy csak ismerősök nézhessék a képeidet, lehet, hogy a testvéredék nem annyira BUTÁK, mint amilyen könnyen te ezt kijelented róluk, és be van nekik állítva, hogy mások ne láthassák a képeiket. Az enyémeket is csak ismerősök láthatják, azok közül se mindenki, egy idegen max a profilképemet látja.

2011. máj. 26. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!