Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszólnál ebbe? Szerinted...

Beleszólnál ebbe? Szerinted 'illendő' ilyen képeket feltenni egy közösségi oldalra?

Figyelt kérdés

Nemrég született meg az unokahúgom. Azt tudtam, hogy bátyámék eddig is gyártották róla a fényképeket, de nem hittem volna, hogy olyan képeket raknak fel, amilyeneket. Amin fürdetik a kislányt, és látszik a p.ncija, meg az első kép, amin sógornőm látható az üvöltő, magzatmázas gyerekkel, véresen...Miért kell felrakni ilyen képeket? Egyszerűen felháborít, nagyon nehéz visszafognom magam, hogy ne most azonnal mondjam meg nekik, hogy ez már azért túlzás. Mit tegyek?

17L

2011. máj. 26. 23:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:

5.27. 19:32

"Hát pont te raktál fel olyan képet,"

szerintem ezt úgy értették, hogy ide egy linket ilyen képről

de lehet félreértem...

a lényeg, a lényeg:

amiért a mondhatni extrém képek közzé tevése szülésről ilyen reakciókat váltanak ki emberekből, ez már önmagában magyarázat arra, miért nem "illik" ilyesmiket megosztani MINDENKIVEL neten

2011. máj. 31. 14:43
 92/93 anonim ***** válasza:

"szerintem ezt úgy értették, hogy ide egy linket ilyen képről "

Volt itt a válaszolók között az az 55 %-os tuskó, ő írta, hogy hányingere lett, amint meglátta a képet (ő linkelte be).

Erre írtam én, hogy az két különböző dolog: undorodni egy szülést megörökítő képtől, vagy közzétenni a neten.

A szülés csodálatos dolog - idegenek szeme elé tárni ezeket az intim pillanatokat pedig nem feltétlenül ízléses.

2011. máj. 31. 19:06
 93/93 anonim ***** válasza:

ja értem

csakhogy ő olyan képet linkelt, amit mások tettek közzé a neten

ezt minősítésnek szánta a közzé tevőről, hogy őt például hányingerrel érintette

ezt jellemzi, hogy az anyukák ilyen szinten tudnak elfogultak lenni

2011. máj. 31. 19:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!