Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire számít nektek, hogy...

Mennyire számít nektek, hogy a párotok felvállaljon a közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés

A barátommal 6 éve vagyunk együtt, 21 évesek vagyunk. A közösségi oldalakra ha felrak képet amin én is rajta lennék, akkor levág róla, vagy olyat tesz fel amin nem vagyok rajta. Rakott már fel a haverjairól, a szüleiről, a kutyájáról, de rólam nem. Soha mióta együtt vagyunk. Azt sem rakta ki soha, hogy kapcsolatban van.

Szeret engem ez biztos (1 éve élünk együtt + 2 hónap múlva költözünk ki együtt külföldre) de mégsem vállal fel az interneten...

2011. júl. 24. 23:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Fura, amit leírtál. Főleg így, hogy haverjairól és szüleiről pl. van fotó. Te raktál fel olyan képet , amin együtt vagytok? Számomra ez olyan, mintha nem tekintené elég komolynak a kapcsolatát. Ki van amúgy írva, hogy kapcsolatban van?
2011. júl. 24. 23:40
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos szólnék miatta h miért vág le képekről... nem akarlak elbizonytalanítani de egyszer mikor voltam az akkori barátomnál és elment 1 órára gondoltam addig felnézek facebookra. Mikor beléptem az övé jött be és egy levelezése egy csajjal akinek letagadott és írta h mennyire szereti stb... na netuddmeg milyen ideges lettem... a mostani barátom viszont szinte dicsekszik velem :) és boldogok vagyunk lassan 2 éve, konfliktusok nélkül. Ez a legrosszabb lehetőség, de mindenesetre én rákérdeznék...
2011. júl. 24. 23:40
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocs, azt látom hogy nem írta ki, hogy kapcsolatban van. Elég rosszul hangzik ez így.
2011. júl. 24. 23:41
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt miért nem tőle kérdezed meg? Hat év azért elég idő ahhoz, hogy nyugodtan úgy érezhesd, legalább annyira része vagy az életének, mint a kutyája, vagy a haverjai.

Vannak egyébként olyanok, akik úgy gondolják, hogy a saját adatlapjuk az övék. Már olyan szempontból, hogy akit érdekel, vagy tudnia kell róla, az ne egy netes oldalról informálódjon róla.

De az azért, hogy a közös képekről levág, tényleg kicsit durva...

2011. júl. 24. 23:43
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
6 év után igencsak fura.
2011. júl. 24. 23:44
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom sem írta ki, hogy kapcsolatban van, pedig én kiraktam. Rá fogok kérdezni. Szerintem te se hagyd annyiba.
2011. júl. 24. 23:44
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Önmagában az, hogy nem írja ki, kapcsolatban, az nem jelent semmit.

Az, hogy rólad nem tesz fel, tulajdonképpen az se jelentene semmit önmagában. Mert vannak ilyen emberek, én is ilyen vagyok, senkiről sem teszek fel képet, sem a páromról, ha éppen van, sem a legjobb barátaimról. Úgy érzem, az már sértené a személyiségi jogaikat. (Na jó, a kutyámról egy képet tettem fel, remélem, nem bánja. :))

Viszont az, hogy a családról, haverokról tesz fel képet a barátod: hát az már jogosan esik rosszul. De a leggázabb az, hogy levág.

Megkérdezted tőle, hogy mégis miért viselkedik így?

26/N

2011. júl. 25. 00:07
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lenne elfogadható, hogy nem írja ki, hogy "kapcsolatban", és nem tesz fel RÓlad egy fotót sem, ha összességében nem foglalkoztatnák a közösségi oldalak, és másokról sem tenne ki képeket, nem nagyon nézné, alig foglalkozna az egésszel.

De ha ő rendszeresen néz közösségi oldalakat, pofozgatja a profilját, foglalkoztatja a dolog, akkor a profil részben tükrözi a személyiségét, és hogy ő mit, kit tart fontosnak. Ez esetben gáz, ha tartós kapcsolat esetén (márpedig a 6 év annak mondható) nincs jelölve, h "kapcsolatban", és, oké, nem kell túlzásokba esni, de nincs mondjuk egy darab közös kép.

Aki szerelmes, az legszívesebben a világba kiáltaná, hogy hogyan érez - ha nem teszi, akkor pedig összességében zárkózott, titkolózó típusnak kellene lennie.

Az meg übergáz, hogy a közös fotókról direkt levág. Tehát Pisti haverját felvállalja és mutogatja, de a párját nem?! És mindezt 6 év után??? Vagy nagyon éretlen, vagy nem szeret Téged. De mindenképpen kérdezz rá. Elképzelhetőnek tartom azt is, hogy ismerkedni akar más lányokkal, és azért rejteget.

2011. júl. 25. 00:14
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
En nem vagyok hisztis meg nem erdekelnek a kozossegi oldalak, de 6 ev utan ez durva! Egyaltalan nem vallal fel es ez nagyon furcsa, ha egyebkent mindenkirol meg meg a kutyarol is van kep, csak rolad nincs. Nem lehet, hogy ugy van vele, hogy nyitott ra, hogy legyen mas? Nem tudom, de ez furcsa es en szolnek a helyedben...nem tartom normalis dolognak 6 ev utan.
2011. júl. 25. 00:30
 10/19 anonim ***** válasza:

Nekem az is eszembe jutott, hogy volt-e előtted olyan barátnője, aki nehezen viselte a szakítást? Mert lehet Őt akarja kímélni...bár ez elég gyenge verzió, de hátha.

Sajnálom, hogy így vagy, nekem nagyon fájna...szerintem én már rég agyonhisztiztem volna a kapcsolatunkat...szal már együtt sem lennénk így, ha a Párom ilyet tenne. Irigylem a kitartásod!

De ha nem kétoldalú a dolog gondolkodj azért el, hogy megéri-e. Lehet maga a közösségi oldalas dolog pitinek tűnik, de van oka, ami lehet, hogy nem az.

Sok sikert!

22N

2011. júl. 25. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!