Mennyire számít nektek, hogy a párotok felvállaljon a közösségi oldalakon?
A barátommal 6 éve vagyunk együtt, 21 évesek vagyunk. A közösségi oldalakra ha felrak képet amin én is rajta lennék, akkor levág róla, vagy olyat tesz fel amin nem vagyok rajta. Rakott már fel a haverjairól, a szüleiről, a kutyájáról, de rólam nem. Soha mióta együtt vagyunk. Azt sem rakta ki soha, hogy kapcsolatban van.
Szeret engem ez biztos (1 éve élünk együtt + 2 hónap múlva költözünk ki együtt külföldre) de mégsem vállal fel az interneten...
Nekünk is van regisztrációnk, nem verjük nagydobra, de egy-egy képet kiraktunk, ami évek óta fenn van, és a kapcsolatban jelző is ki van írva.
Nem tudom, hogy mi oka lehet erre, bár sokan nem szeretik mutogatni a dolgaikat, csak akkor másról se lenne kép neki.
Én sajnos rosszra gondolok, remélem nincs igazam! (volt egy nagyon jó, megkérdőjelezhetetlen kapcsolatom, aztán kiderült, hogy eléggé elengedte magát neten a hapsi)
Szerintem nem vállal fel téged, magyarán szégyell, vagy nem tart fontosnak.
Te se tegyél ki róla semmi jelet hogy ő létezik, ellenben egy jó haverral átölelős képet beszerezhetnél "csak úgy":D
Szia!
Igen ez elég furcsának tűnik.
Mondjuk nekünk sincs kirakva, hogy kapcsolatban vagyunk a párommal. A kapcsolatunk elején felvetette de én nem akartam, mert tőlem kicsit idegen ez a dolog. Úgy vagyok vele, hogy a számomra fontos és hozzám közel álló emberek úgyis ismerik a barátomat személyesen, egyébként akikkel meg ritkábban beszélek azoknak meg nem fogom az orrára kötni a magánéletemet. Ha esetleg érdekli őket egy ilyen dolog akkor majd szépen megkeresnek beszélünk és akkor elmondom mi van velem, nem pedig rákattint az adatlapomra és áh jó van párja megnézegeti róla a képeket stb. és ezzel ki is merül a másik iránti érdeklődés. Nem ezen múlik, hogy szeretem-e, de ha ragaszkodni hozzá természetesen kiraknánk.
Mi baráti körben ezt többen így látjuk. Persze lehet 6 év után másként fogom gondolni, ki tudja :D
Mindenesetre kérdezz rá, vagy szólj h rosszul esik neked...
Vagy egyszerűen jelöld be, hogy kapcsolatban vele és nézd meg visszaigazolja-e.
Fél éve vagyunk jegyesek, a párom családi állapota fészbúkon egyedülálló, az enyém pedig özvegy (poénból)...
Szerinted izgat? A való életben szeretjük egymást, nagyon sok időt töltünk együtt, akkor ki nem sz@rja telibe, mit írok az internetre?
3 éve vagyunk együtt a párommal, körülbelül egy éve jött rá az a hiszti, hogy miért nem rakom ki, hogy "kapcsolatban". Képek sem voltak róla, de ez előtte őt sosem zavarta.(magamról és a tesómról van egy pár kép) Nem tudom hogy miért, de egyszerűen nem attól érzem kapcsolatnak a miénket, hogy az interneten megosztjuk másokkal.Ez nem azt jelenti, hogy nem vállalom fel, mindenki tudja, hogy együtt vagyunk.
20/L
Azért az attól is függ hogy ki mennyit van fenn az ilyen oldalakon. Az én barátom pl napi szinten és nagyon sok fotót felrakott kb mindenről, szóval én nagyon meg lennék lepődve ha még mindig egyedülálló lenne a kapcsolati állapotánál v közös képeink közül 1et sem rakna fel. Az nekem durva h levág képekről... oké, volt olyan közös képünk, amin nem tetszettem magamnak de még ott sem csak levágott hanem ink levette az egészet. Szóval nekem elég érdekesen hangzik...
majd azért írd meg mit mondott miért csinálja ezt.
00:07
teljes mértékben egyetértek
másrészt nem mindenki szereti mutogatni a kapcsolatait, de tudom az emberek nagy része nem ilyen
én például ezeket a szennyeket kihagytam, az egész lényege pont a magamutogatás, meg hogy mások kutakodhassanak az életedben.
valóban az a gyanús hogy másokról rak ki csak mégsincs kapcsolatban... megcsalásgyanús.
ugyanakkor olyan is van aki közösségi oldalakon szed fel lányokat, és legalább 3-4 barátnője van egyszerre. nem tudom hogy csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!