Mi a véleményetek az interneten lévő társkereső oldalakon való ismerkedésről?
óvatosnak kell lenni,de összességében jó dolognak tartom ,nyilván jön majd sok olyan válasz,hogy mennyi a tapló arctalan büdös bunkó,de sztem aki keres az talál.
Nekem összességében jó tapasztalataim voltak, jól kell hozzáállni,a megfelelő helyzetre kell megfelelő módon reagálni.
Olyan emberekkel ismerkedhetünk meg akikkel egyébként nem biztos,hogy a mindennapokban is találkoznánk.
Tulajdonképpen egy jó dolognak tartom, mert olyan emberek is tudnak ismerkedni, akiknek problémájuk van ezzel, vagy szimplán nincs idejük el menni szórakozni, és ismerkedni!Az már inkább undorít, hogy ezeknek az oldalaknak a 90%-a fizetős, és valaki ebből él meg, hogy másnak árulja a "szerelmet".
Egyébként meg vannak beteg emberek is, így én nem szeretem ezeket az oldalakat, mert ki tudja kibe, vagy mibe akad az ember...
22:39, na, de ez is olyan, hogy akár civilben is megismerhette volna a perverz urat, és ugyanúgy az ágyig nem derül ki róla semmi. (Ki tudja hány ilyen ember mászkál közöttünk, kollega, ismerős..)
Kérdésre válaszolva, én anno 1-2 hónapig voltam fenn ilyen oldalon. Két sráccal barátság alakult ki, többivel csak egyszer találkoztam, de mindegyik egy hétköznapi, rendes figurának tűnt. Szóval én osztom azt a véleményt, hogy akár itt is találhat szerelmet az ember, ha szerencsés. Nem kockázatosabb, mint máshol.
antiromantikus és mesterkélt
mármint szerintem
ha ismerősök, vagy a gyerekeitek azt kérdezik majd hogyan ismerkedtetek meg mit mondasz? kiválasztottam apádat 120000 férfiból és nyomtam rá egy entert. szerintem aki az életben sem tud ismerkedni, az a társkeresőn sem fog tudni
Én is ott ismertem meg párom, ennek 5 éve.
Lehet nem romantikus, de nem érdekel, ami az 5 év alatt történt, azt eddig egyik rögtön élőben megismert partnerem se nyújtotta.
Veszélyes? Csak annyira, mint bárhol máshol megismerni az embereket. Ha hazudni akar, átverni, vagy megerőszakolni, megteszi net nélkül is.
Jó dolognak tartom, kivéve azot, hogy szórakozásból vannak fenn egyesek, unalomból vagy, mert házas és kalandot keres. Egy hatalmas előnye van: tök mindegy hol éltek, egymásra találhattok! Párom és köztem másfél órás, rossz esetben két órás út áll, ha találkozni akarunk és a való éltben soha nem ismertem volna meg ezt a csodás férfit, mert nem jártunk arra, amerre él a másik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!