Mi a véleményetek az interneten lévő társkereső oldalakon való ismerkedésről?
Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 22:01
11/14 anonim válasza:
22.39-es. ez megtortenhetett volna akkor is ha egy barban ismeri meg. a kerdesem csak az hogy a nagy veres utan miert nem vetetett latleletet es jelentette fel az illetot?
12/14 anonim válasza:
Ez nem tudom miért ellenérv, vagy miért lenne szégyellni való, ha a „gyerekeitek azt kérdezik majd hogyan ismerkedtetek meg mit mondasz?” Most az annyival romantikusabb, ha azt mondom "apád kollégája az én teniszpartnerem volt, és mikor már mindketten kellően kétségbe voltunk esve, bemutatott minket egymásnak", vagy "addig pakoltam magam az irodában, míg apád végre elhívott kávézni"?
Szerintem kevés embernek van olyan egymásra találása, ami álomba illő.
13/14 anonim válasza:
11 35: felvetette a látleletet, de az úriember eltűnt. Nem volt valódi se az email-címe, se a neve, semmi. Köddé vált.
14/14 anonim válasza:
én csak annyit tudnék hozzáfűzni, h anya a neten ismerte meg a nevelőapámat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!