Nem féltek az interneten való ismerkedéstől?
Miért, ha egy szórakozóhelyen ismerkedsz meg valakivel, akkor tutira igaz amit mond? :)
Persze, van aki hazudik. a férfiak nagy része hazudik valamiben. ilyen a világ. na és? az én feladatom az, hogy rájöjjek hamar. És ki is lehet deríteni hamar, ha valami nem igaz...
Pedofil? miért gyerek vagy? már miért lenne valaki pedofil aki az interneten ismerkedik? micsoda marhaság. előbb nős mint pedofil... ha már hazudik valamiben.
32/N
Hát ez az, hogy sehonnan. Én nem értem amúgy a netes párkeresőket. De ez más, mert csak lepontoznának.
Nem szabad neten ismerkedni és kész. Nekem egyszer volt ilyen találkám. Iwiwen írt rám jó pár éve egy pasi, hogy de szimpatikus vagyok, blablabla. Elkezdtünk levelezni, majd pár hét/hónap után találkoztunk is. Jó nagy "csalódás" volt, a fickó egyáltalán nem volt olyan se jellemre, se küllemre, mint a neten...
Nem félek,igy találtam rá a férjemre,még képet se cseréltünk a randi elött.
Ha szorakozóhelyen ismerkedik valaki akkor ott csak az a veszély nem áll fennt hogy a külsőről hazudik,a többi ugyanaz.
Én is interneten ismertem meg a páromat, igaz, nem párkeresővel. Csetes oldalon találkoztunk, képet cseréltünk, találkát beszéltünk meg. Azóta 6,5 év telt el, boldogok vagyunk, van egy 11 hónapos kislányunk:D Nővérem párkeresővel halászta ki a párját, de újsághírdetéssel. 6 éve boldogok, és van egy 2.5 éves kislányuk:D
Azon felül azt mondom, az ilyesmivel nagyon óvatosnak kell lenni. Soha nem lehet tudni.
Emberismeret kérdése. Sokáig voltam netes társkeresőkön, a viselkedés alapján ki lehet szűrni a hülyéket.
A férjemet is ott ismertem meg 4 éve.
Nem!
Az eddig összes Páromat ott találtam meg. Ezek közűl egy 2,5 éves és a jelenlegi kapcsolatom van, amik komollyá váltak. Hamar ki lehet szűrni a kamuzókat. Pl a neve a randioldalon: Tomasz (Tamás), látod, hogy 30 éves, Szekszárdi - beírod egy közösségi oldal keresőjébe az adatokat és tádáám. :)
Így már buktattam le nős, kapcsolatban lévő pasikat és persze velük nem randiztam.
Amúgy meg egy próbát megér, vannak rendesek!!
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!