Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem féltek az interneten való...

Nem féltek az interneten való ismerkedéstől?

Figyelt kérdés
Honnan lehet tudni, hogy nem hazudik az illető, például adja a szépet és közben meg egy pedofil és nem is olyan a valóság ahogyan azt Ő előadja?
2011. jún. 20. 08:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem. Egy internetes oldalon (nem társkereső) találtam rá a férjemre 6 éve. :)
2011. jún. 20. 09:08
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem. A mostani páromat is interneten ismertem meg chates oldalon. Már 17 hónapja egy pár vagyunk. A volt férjemet is a neten ismertem meg annó egy társkereső honlapon, akivel 8 évig voltunk együtt. 29N
2011. jún. 20. 09:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Tini vagyok még,de viszont én is egy internetes oldalon (nem társkereső) ismertem meg, és pár évig velevoltam..tegnap szakítottunk.
2011. jún. 20. 10:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvános helyen, pl. kávézó ban találkozol az illetővel. Több beszélgetés, találkozás után el fogod tudni dönteni van e bármi bibi az illetővel.
2011. jún. 20. 11:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem :)

Többször beszéltem meg randit csetes ismerőssel.

A barátomat is ott ismertem meg, hónapokig cseteltünk mielőtt találkoztunk volna, lassan már négy éve.

2011. jún. 20. 13:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Valóságban is olyanokat tudnak hazudni egyesek, hogyha megtudja a másik fél, csak néz nagyokat! Ismerősömnek (50 éves, fiatalkorában nem volt net) összejött egy csávóval. Gyereket vállaltak, minden szépen ment, majd kb. 3-4 év múlva kiderült, hogy a barátja házas, gyerekkel!

Volt anno valami dokumentum film, összeházasodott egy nő egy férfivel, a férfit talán kirúgták a munkahelyéről vagy mi történt és eljátszotta, hogy van új helye és dolgozni jár (valami durvább is volt benne, nem rémlik pontosan). És ennél durvább sztorik is vannak biztos, pedig nem a neten köttetett meg sok.

Neten is élőben is vannak olyan emberek, hogy el se hinnénk, de vannak pozitív példák is. Jelentkeznék én is: 5 éve vagyok párommal és neten akadtunk egymásra, párkeresőn.

2011. jún. 20. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!