Nem féltek az interneten való ismerkedéstől?
Nem :)
Többször beszéltem meg randit csetes ismerőssel.
A barátomat is ott ismertem meg, hónapokig cseteltünk mielőtt találkoztunk volna, lassan már négy éve.
Valóságban is olyanokat tudnak hazudni egyesek, hogyha megtudja a másik fél, csak néz nagyokat! Ismerősömnek (50 éves, fiatalkorában nem volt net) összejött egy csávóval. Gyereket vállaltak, minden szépen ment, majd kb. 3-4 év múlva kiderült, hogy a barátja házas, gyerekkel!
Volt anno valami dokumentum film, összeházasodott egy nő egy férfivel, a férfit talán kirúgták a munkahelyéről vagy mi történt és eljátszotta, hogy van új helye és dolgozni jár (valami durvább is volt benne, nem rémlik pontosan). És ennél durvább sztorik is vannak biztos, pedig nem a neten köttetett meg sok.
Neten is élőben is vannak olyan emberek, hogy el se hinnénk, de vannak pozitív példák is. Jelentkeznék én is: 5 éve vagyok párommal és neten akadtunk egymásra, párkeresőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!